Καλησπέρα,
Θα ήθελα να αναφέρω ένα πρόβλημα που με απασχολεί τελευταία.
Έχω μία σχέση τα τελευταία 2,5 χρόνια, σε γενικές γραμμές δεν έχουμε προβλήματα,
Τους τελευταίους 3 μήνες συγκατοικούμε. Το πρόβλημα είναι ότι με κατηγορεί συνέχεια ότι δεν είμαι εκδηλωτικός άνθρωπος, ότι δεν είμαι τρυφερή ότι δεν λέω γλυκόλογα. Η αλήθεια είναι ότι όντως δεν είμαι και πολύ εκδηλωτικός άνθρωπος όχι όμως επειδή δέν αισθάνομαι κάτι για τον άλλο, απλά ντρέπομαι να εκδηλώνω τα συναισθήματα μου,και όταν έχω κάνει προσπάθεια να πώ γλυκόλογα η αλήθεια είναι ότι ενώ θέλω να τα πω δεν μου βγαίνουν εύκολα, πιστεύω ότι είναι επειδή δεν έχω μάθει να εκφράζομαι έτσι στις μέχρι τώρα σχέσεις μου.
Το αγόρι μου στην αρχή της σχέσης έκανε εκδηλώσεις αγάπης με γλυκόλογα, κινήσεις κλπ, κα επειδή εγώ δεν μπορούσα εδικά στην αρχή της σχέσης να εκδηλωθώ, μετά και απο συζητήσεις που είχαν γίνει σταμάτησε και ίδιος να δείχνεται, κράταγε και κρατάει μία εγωιστική στάση.
Το πρόβλημα είναι ότι κατά καιρούς το επαναφέρει το θέμα και με κατηγορεί και σαν τελευταία κουβέντα αναφέρει ότι αυτός το έκοψε γιατί είδε απο μένα ότι δεν κάνω κινήσεις και ότι είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι, ότι αυτός έχει μάθε να μην είναι έτσι στις σχέσεις του και ότι εγώ φταίω ότι δεν δείχνω την αγάπη μου με κινήσεις, γλυκόλογα.
Κάποιες φορες που το προσπάθησα το μόνο που εισέπραξα ήταν ειρωνεία ότι το κάνω επειδή το έχουμε πει ή οτι πώς το λες έτσι, δεν σου βγαίνει και κάτι τέτοια.
Μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω?
Μήπως φταίει κάτι άλλο? και τι μπορώ να κάνω εγώ για να γίνω λίγο πιο εκδηλωτική?