Καραμελένιο Ημερολόγιο!!!
Γεια σας Γεια σας!!!
Είμαι η καραμέλα ετών 25! Από τα 6 μου χρόνια και μετά είχα πρόβλημα με τα κιλά.. Στην αρχή ήμουν απλά ένα στρουμπουλο παιδί. Αν θυμάμαι καλά στην Τέταρτη τάξη μας πρότεινε η παιδίατρος να επισκεφτουμε έναν διαιτολόγο και αυτό κάναμε. Έχασα κάποια κιλά... έτσι και αλλιώς δεν είχα να χάσω πολλά και σταμάτησαμε. Τα πήρα ξανά και με το παραπάνω... Πρώτη γυμνασίου ξανά διαιτολόγος με δική μου απόφαση. Έχασα κάποια και μετά από ένα ένα διάστημα τα πήρα πίσω.. Τρίτη γυμνασίου,πρώτη λυκείου,δευτερα λυκείου,πρωτο έτος σπουδών και για να μην σας κουραζω έχω πάει σε όποιο διαιτολόγο ξέρω! Μπορώ να βγάλω και μόνη μου διατροφή όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα πιστεύω.Το θέμα είναι ότι δέν την ακολουθώ! Ειδικά τα τελευταία χρόνια προσπαθούσα με νύχια και με δόντια και κρατιομουν το πολύ για δύο εβδομάδες και μετά τα παραταγα! Δεν τρώω επειδή στεναχωριεμαι ή επειδή έχω άγχος απλά τρώω. Στην αρχή μου έδινα δικαιολογίες ότι πέρασα το τάδε πρόβλημα και το έριξα στο φαγητό. Ομως δεν είναι έτσι.Θυμάμαι πριν 5 χρόνια να ψάχνω για χειρουργείο αλλά φοβηθηκα. Άσε που πίστευα ότι θα τα καταφέρω μόνο με διατροφή. Μετά από 5 χρόνια συνειδητοποιω ότι δεν πάει άλλο! Το τελευταίο ζύγισμα μου ήταν σίγουρα πριν από 4 μήνες και ήμουν γύρω στα 140 κιλά. Είμαι σίγουρη πως αυτό το νούμερο έχει ανεβεί πολύ! Ρωτησα κάποια μέλη του φόρουμ για γιατρούς και πραγματικά σας ευχαριστώ πολύ! Αύριο έχω ραντεβού με έναν γιατρό στο Τζανειο για ενημέρωση. Διάβασα ότι δεν τις κάνουν όλες τις επεμβάσεις στο Τζανειο οπότε απλά παω για να κάνω μία αρχή. Έχω κλείσει ενημέρωση και στο νοσοκομείο στο Ριο για 17/10 αλλά έχει μεγάλη αναμονή εκεί. Έχω σκοπό να δω και έναν γιατρό ιδιωτικά για ενημέρωση και μετά να αποφασισω.
Λέω να γράφω τα νέα μου εδώ και οποία συμβουλή μου δώσετε θα είναι δέκτη.
Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες που μου έχετε δώσει ήδη!! 😘😘