Το ημερολογιο μιας αδηφαγου
Καλησπερα και καλως σας βρηκα.. Μηνες τωρα διαβαζω επι καθημερινης βασης το φορουμ και αποφασισα και εγω τωρα που ειμαι ετοιμη να αλλαξω την ζωη μου να μοιραστω την εμπειρια μου αυτη μαζι σας.
Ειμαι η Κατια ειμαι 31 και εχει ερθει η ωρα να αλλαξω οριστικα την εικονα που με στοιχιωνει τα τελευταια 7 χρονια..
Χανοντας τον μπαμπα μου ξαφνικα ο κοσμος μου γκρεμιστηκε.. Απεκτισα τροφικη διαταραχη αδηφαγιας (με υπερφαγικα περιστατικα συχνα πυκνα) (binge) οπου συνοδευομενη απο καταθλιψη και εναν χωρισμο με οδηγισαν στα 120 κιλα (υψος 1,62).
Μηνες τωρα προσπαθω και δεν καταφερνω τιποτα.. (μονο σκεφτομαι σκεφτομαι και ξανασκεφτομαι και κατεληξα καπου νομιζω) Δεν το αποφασιζα.. Ισως γιατι μου λειπει ο ανθρωπος που με καταλαβαινει? Ισως.. Κατι αλλο δεν βρισκω να μου φταιει..
Νυχτα μερα με στοιχειωνει η παλια μου εικονα.. Ο εαυτος μου σαν να μου ζηταει να τον φερω πισω για τον εχασα..
Ξυπνησα πριν λιγο ακομα μια φορα με κλαματα, με κοιταξα στον καθρεφτη και επιτελους ορκιστικα οτι αυτο που βλεπω απεναντι μου δεν θα επιτρεψω να το ξαναδω ποτε..
Εχω κλαψει ποταμια για να ξεπερασω τον πονο μου και το μονο που καταφερα ηταν να με πληγωνω και εμενα και τους γυρω μου ακομα πιο πολυ καταστρεφοντας με..
Ξεκιναω εδω σημερα και ευχομαι να φτασω μεχρι τελους.. Να μπορεσω να με αγαπισω απο την αρχη και να με σωσω απο την κολαση που εγω με εβαλα.. Θα προσπαθω να ενημερωνω καθημερινα.. Για κανεναν αλλο λογο απο το να μπορω να δω τι περασα οταν πια θα τα εχω καταφερει.. (το ευχομαι)
Γιατι το μοιραζομαι μαζι σας? Γιατι πιστευω οτι σε ολον αυτο τον κοσμο δεν μπορει να ειμαι μονη μου.. Καποιος/καποια σαν εμενα θα υπαρχει.. Θα ακολουθησω μια διαιτα προτεινικη (την εχω μπροστα μου εβδομαδες την διαβαζω την μελεταω απ'εξω την εμαθα.. ερθε η ωρα να τιν εφαρμοσω) και περπατιμα (ευχομαι να το κανω τρεξιμο συντομα )
Δεν μπορει τιποτα να με σταματισει παρα μονο ο εαυτος μου (οπως τοσο καιρο) και αυτο δεν θα το επιτρεψω.. Οχι και αυτη την φορα..
Θα χαρω πολυ να σας εχω μαζι μου σε αυτο το ταξιδι..
Ευχαριστω που βαλατε και εσεις το λιθαρακι (σαν φορουμ) στο να ταρακουνηθω να δω οτι ο αγωνας της ζωης δεν κρινετε απο μια μαχη μονο.. Και εγω την θελω πισω την ζωη που καταδικασα.. Το να χαλασεις κατι ευκολα γινεται (οπως και εγινε) το να το φτιαξεις ειναι το δυσκολο..
Μενει να δουμε τι μπορω να κανω..