Need help guys!!διαταραχη προσωπικοτητας η ψύχωση?
Καλημέρα και απο εμένα..το πρωτο μου post και ελπίζω η εξέλιξη να είναι θετική. Περνάω μια διαταραχή που δεν μπορω να καταλάβω πως και που ευθύνεται.Ξεκίνησε το 13 η πρώτη φορά η οποια ηταν δραματική και εισαι σχέση με την σεξουαλικη ταυτότητα το οποίο ξεπεραστικε.Με δικια μου θεληση ..Μετα απο αυτο έκανα σχέση με μια κοπέλα. Έχασα την αδερφη μου το καλοκαιρι του 14 η οποια ηταν ο ψηχολογος μου τα παντα μου..!!καθε χειμωνα περναω καποιου είδους διαταραχη αλλα αυτην την φορα με λιγυζει !!!εκανα και καποια χρηση ουσιών. Μεχρι τωρα αλλα εδω και 4 μινες που εχω αυτην την διαταραχή δεν πινω ουτε σφινακι κρασιού ουτε τίποτε.Εχω βιαιες παρορμισεις σαν μια εντονη συνεχεις ένταση που δεν με αφινει να ισιχασω.σκευτομαι μιπως κανω κακο σε καποιον σαν να το θέλω,ταυτιζω τον εαυτο μου με κατι φανταστικο σαν να λεμε με πιθικο η με κατι απο ταινία.το καλοκαιρι που μας περασε ηταν το πιο θανατηφορο για εμενα .εχασα φιλους δουλειά (πηγαινα season).το νησι για εμενα ηταν το δωματιο πανικου σαν να λεμε...μετα απο συτο τα παραπανω.ειμαι κλεισμενος στον εαυτο μου πολυ .σαν να μην θελω τιποτα αλλο παρα να ξαπλωνω περιμενωντας το βραδυ και ξερω οτι ολα θα ειναι ηρεμα.Η μερα ειναι δραμα για εμενα ..κανω μια θεραπια αλλα δεν ξερω αν ειναι η καταλληλη για την διαταραχη που εχω.