Επανασύνδεση πριν το διαζύγιο
Γεία σας θα ηθελα την βοηθεια σας , Κοντολογοίς.
13 χρόνια μαζί συζούσαμε και τα 3 τελευταία παντρεμένοι ,τους τελευταιους 2 μηνες ειμαστε σε διασταση
και περιμενω να μου πει για να παρουμε διαζυγιο, εχει φυγει απο το σπιτι εχει νοικιαση σπιτι αλλου δεν ξερω καν που μενει δεν εχει πει ουτε σε κοινους γνωστους.
τον τελευταιο χρονο η σχεση μας περνουσε κριση χωρις να το καταλαβω εγω ,το λαθος ειναι δικο μου 100% η ρουτίνα
και η συνηθεία χτύπησαν την πορτά και το θύμα ήμουν εγώ,
αφέθηκα, κοιμήθηκα, ξέχασα να ζω με τον άνθρωπο μου, να διασκεδάζω μαζί του, να τον ποθώ, να είμαι ο άνθρωπος που γνώρισε,
που ένα βλέμμα την έστελνε στα ουράνια, και απλά ζούσα μια ζωή παντρεμένου που σημασία είχε η δουλειά και το ευ ζην.
εκανα το λαθος να μην προχωρησω την σχεση με ενα παιδι που ηθελε αυτη το αποζητούσε σε σημείο να απελπιζέται,
και να αισθάνεται ότι για μένα τελειώνει,εγώ σε άρνηση χωρίς να βλέπω πως αισθάνεται, θεωρούσα τα πράγματα δεδομένα και ότι η αγάπη μετράει και
άφηνα την καταστάση να διαιωνίζεται, χωρίς να βλέπω τις ανάγκες της να είμαι εκεί γι' αυτή,
(τονίζω ότι δεν ήταν υπερβολική και είχε το δίκιο με το μέρος της) ειχα εφυσηχαστη αν και μου χτυπουσε το καμπανακι
δυστηχως τις τελευταιες μερες πριν φυγει απο το σπιτι που μεναμε ημασταν σαν δυο καλοι φιλοι
δεν ηθελε να την ακουμπαω μου μιλουσε τυπικα με φωναζε με το μικρο μου ονομα μεχρι που μου ανακοινωσε οτι βρηκε σπιτι
για να φυγει, φευγοντας απο το σπιτι πηρε πραγματα που ηταν δικα της ,δεν πηρε φωτογραφιες μας τιποτα απο τα πραγματα απο τον γαμο μας
ουτε την βερα της καρτες απο την σχεση μας οτιδηποτε θα της θυμιζε εμενα.
τελευταια συναντηση ηταν πριν εναμιση μηνα που πηρε τα πραγματα της,και ενα τυπικο μην.
οταν καταλαβα τα λαθη μου ηταν αργα ,προσπαθησα να τις εξηγησω οτι τα καταλαβα πραγματικα και ηθελα μια ευκαιρια να τα διορθωσω ,
δεν ηθελα να χαλασουμε τον γαμο μας τα συναισθηματα μου δε εχουν αλλαξει
την αγαπω και ειμαι ερωτευμενος μαζι της... η απαντηση της ηταν οτι δεχεται οτι τα εχω καταλαβει αλλα τωρα δεν μου εχει εμπιστοσυνη
και οτι δεν με αγαπαει πια αλλα νοιαζεται για μενα ομως κτλ και οτι θελει να μεινει μονη της να βρει τον εαυτο της και να δει αν θα της λειψω
και δεν με αφηνει για καποιον αλλο.
εχω κανει την αυτοκριτικη μου εχω καταλαβει τα λαθη μου την αγαπω πραγματικα ειμαι ερωτευμενος κανω πολλες σκεψεις,μου λειπει πολυ δεν μπορω να σκεφτω την ζωη μου χωρις την γυναικα ειμαι στα ορια τις καταθλιψης
θα ηθελα να κανω μια προσπαθεια επανασυνδεσης ,μια ευκαιρια ,νεα της μαθαινω απο καποιους γνωστους κοινους λεγοντας οτι ειναι μια χαρα και ρωταει απλα τι κανω...
θελω να την επαναπροσεγγισω να δει οτι εχω καταλαβει τα λαθη μου και ειμαι διατεθημενος να αλλαξω αρκει να μου δωσει μια ευκαιρια ,
αλλα δεν ξερω τι συναισθηματα της αυτον τον καιρο για μενα δεν ξερω αν ειναι η σωστη στιγμη για να την προσεγγισω παλι δεν μου αφησε
καποιο πορτακι, δεν ξερω αν ειναι και πότε το σωστο timing , η χρειαζεται χρονο ακομα δεν ξερω αν πρεπει να στειλω μην. πως να την προσεγγισω
εστω και φιλικα σε πρωτη φαση φοβαμαι οτι θα κανω λαθος... και απο την αλλη ξερω
οτι αν μου ζητηση διαζυγιο τελειωνουν ολα οριστικα ..δεν ξερω πνιγομαι στις
σκεψεις μου δεν ξερω πως να το διαχειριστο ειμαι χαλια ψυχολογικα δεν ξερω αν και ποτε να κανω το πρωτο βημα για να την προσεγγισω αν χρειαζεται και αλλος χρονος ...
την αγαπαω ειλικρινα...
ευχαριστω