Καλησπερα και συγνωμη για τα πολλα ορθογραφικα μου λαθη αρχικα . Εχω καποιο θεμα με την ορθογραφια σας παρακαλω συγχωρεστε με . Σε λιγο καιρο θα πρεπει να παρουσιαστω στο στρατο ομως αυτο δεν μπορει να γινει γιατι εχω σοβαρο προβλημα και δε μπορω να ειμαι, ποσο μαλλον να κοιμαμαι, στον ιδιο χωρο με αλλα ατομα , ειδικα αντρες. Πιστευω οτι οι παντεσ και τα παντα προσπαθουν να με καταστρεψουν (ισως ειναι απομειναρι του ατελειωτου bullying που δεχομουν ως παιδι) Αν ομως δεν παω θα εχω ενα οραιοτατο προστιμο 6.000ευρω (που χεστηκα αφουουτε λεφτα ουτε περιουσιακα στοιχεια εχω)και θα με φυλακησουν η θα με πανε με το ζορι στο στρατοπαιδο . Επομενως εχω αποφασισει να αυτοκτονησω(συνειδητη επιλογη) μεσα στους επομενους μηνες(λιγο πριν την ημερα καταταξης) . Θα ηθελα να υπηρχε αλλη λυση ομως δεν υπαρχει . Αν δεν παω στρατο οι γονεις μου θα με διωξουν απο το σπιτι και δε θα μου ξαναμιλησουν (βασικα με μισουν απο την ημερα που γεννηθηκα). Αν προσπαθησω να κανω διαδικασια για να παρω τρελοχαρτο στη βαση καποιου ψυχολογικου προβληματος που ισως εχω ειναι σιγουρο πως δεν θα τα καταφερω καθως σαν ατομο ειμαι σχετικα λειτουργικο επομενως ολοι θα νομιζουν οτι λεω ψεματα . Γενικα καθε μερα κλαιω 6 ωρες αλλα δεν αφηνω κανενα να το καταλαβει . Ουτε οι γονεις ουτε το αφεντικο μου το καταλαβαινουν και εχω κανει και μια αποτυχημενη προσπαθεια αυτοκτονιας . Μονο η κοπελα μου τα ξερει . Δεν εχω ποτε επισκεφτει ψυχολογο η ψυχιατρο . Σπανια βγαινω απο το σπιτι μου . Μονο στη δουλεια παω και καμια φορα βολτα με τη Στελλα (η κοπελα μου) . Επισης ακομη και αν επαιρνα τρελοχαρτο μετα δε θα μπορουσα να βγαλω διαβατηριο αρα δε θα μπορεσω ποτε να φυγω στο εξωτερικο οπου, αν γινει κατι με τους γονεις μου, εχω φιλους και ξαδερφο που θελουν να με φιλοξενησουν/βρουν δουλεια . Ασε που αν κανω καποια παραβαση η αδεια οδηγησης θα μου αφαιρεθει για παντα και δε θα μπορω να την παρω πισω οτι και να κανω λογω τρελοχαρτου . Μετα πως θα πηγαινοερχομαι στη δουλεια? Με τα μεσα δε μπορω γιατι δε μου ειναι ευκολο να ειμαι με τοσο κοσμο αγνωστο . Εδω παραγγελια δε μπορω να παρω , στο λεοφορειο θα μπω; Γενικα αισθανομαι φιλακισμενος σε ενα λαβυρινθο .Και εναλλακτικη θητεια που θα ηταν και ιδανικη για εμενα δεν θα με αφησουν γιατι δεν ειμαι σε αιρεση . Δεν νομιζω πως υπαρχει εξοδος .Καθε βραδυ ευχομε να τελειωσει η ζωη μου στον υπνο μου μα δε γινεται η ευχη μου πραγματικοτητα . Γιατι να ζω ? Ο πονος που αισθανομαι μεσα μου ειναι τεραστιος . Αν υπαρχει θεος καποια μερα πρεπει να μου δωσει εξηγησεις γιατι μου το εκανε αυτο ; Oταν γεννιεται ενα παιδι οι γονεις χαιρονται με το αγορι η το κοριτσι που απεχτησαν εγω ομως οταν γεννηθηκα οι γιατροι δε μπορουσαν με βεβαιοτητα να πουν αν ημουν αγορι η κοριτσι . Οταν ημουν ακομη πολυ μικρος μου εκαναν καποια εγχειρηση και ετσι σημερα εχω μονο τα αρσενικα γεννητικα οργανα(τα θυλικα αφαιρεθηκαν, ετσι και αλλιως ηταν μη ανεπτυγμενα, κυριως ημουν αγορι ) ετσι τωρα εχω ανατομια αντρα και αρσενικη ταυτοτητα και εχω ζησει τη ζωη μου σαν αγορι . Ομως παροτι νομιζαν οτι ολα θα πηγαιναν καλα μετα την εγχειρηση στην εφηβεια εγινε μαλλον χαμος με τις ορμονες και απεχτησα φωνη 100%γκει, παιδικη αφελεια(που εχω ως και σημερα-παραειμαι αθοος/με πιανουν ευκολα θυμα) , γυναικειο σωμα(εννοω σε ολα τα υπολοιπα εχτως των γεν. οργανων ) ευτυχως χωρις αναπτυξη γυναικειου στηθους . Ετσι τωρα οπτικα δεν ειμαι ουτε αγορι ουτε κοριτσι . Οι ανθρωποι οταν με βλεπουν προσπαθουν συνεχως να καταλαβουν τι ειμαι και αυτο οδηγησε σε ατελειωτο bullying στο σχολειο , καθημερινο ξυλο, αλλα και τωρα που ειμαι ενηλικας σε μια απλη βολτα πολλες φορες εχω κοντεψει να δεχτω επιθεση επειδη ειμαι διαφορετικος . Οταν μιλαω επαναλαμβανουν οτι ειπα ειρωνικα και ολοι με κοροιδευουν παντου παντα . Για αυτο δε βγαινω απο το σπιτι μου .Επισης ειναι ολοι βεβαιοι οτι ειμαι γκει . Δικαιο θα εχουν για να το λενε . Η κοπελα μου παντως διαφωνει . Εγω παντως δεν αντεχω να κοιταζω η να ειμαι κοντα σε αγορια ουτε απο 100 μετρα διοτι πρωτων με αηδιαζουν , δευτερον τους φθονω που εχουν το σωμα που δεν εχω , και τελος τους φοβαμαι υπερβολικα . Δε ξερω τι να κανω . Αισθανομαι αβοηθητος και μονος και η κοπελα μου σε λιγες μερες θα με παει σε ψυχιατρο με το ζορι . Σας παρακαλω μην το αγνοησετε το ποστ μου . Ξερω οτι θα σας φανει σαν μια πλακα αλλα δεν ειναι .