Originally Posted by
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Η γνώμη μου είναι οτι εφόσον αποφασίσατε να κάνετε μια προσπάθεια για τον γάμο σας, δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να του πεις για την εξωσυζυγική σου σχέση διότι αυτό θα δυσκολέψει την κατάσταση και είναι σχεδόν σίγουρο οτι θα χωρίσετε. Εκτός κι αν έχεις πάρει πλέον τις αποφάσεις σου.
Είναι φανερό πάντως οτι έχετε εδώ και καιρό παραμελήσει την συζυγική σας σχέση και εσύ και ο άντρας σου. Πώς περιμένατε να ''βρέξει ευτυχία και πάθος" χωρίς καμία προσπάθεια ;Δημιουργήσατε μια οικογένεια, έχετε δύο μικρά παιδιά, είστε καλά μεταξύ σας και τώρα θέλετε να το διαλύσετε επειδή δεν αισθάνεστε ερωτευμένοι πλέον ο ένας με τον άλλον. Αν όμως συνέβη αυτό με τον άντρα σου, τότε μην περιμένεις οτι δεν θα συμβεί και με τον εραστή μετά από καιρό (καλά ο συγκεκριμένος από την μεριά του έχει ήδη τελειώσει μ εσένα).
Πρέπει να σκεφτείς τί θέλεις από την ζωή σου και ποιές είναι οι προτεραιότητές σου. Το προσωπικά σου πάθη και να είσαι συνεχώς ερωτευμένη; Και τα δύο παιδιά σου τί θέση έχουν; Είναι σε δεύτερη μοίρα τα συναισθήματά τους και η δική τους ζωή που θα αλλάξει δραματικά; Αναρωτιέμαι, όταν αποφάσισες να παντρευτείς και να κάνεις παιδιά το έκανες με το σκεπτικό οτι όταν σου τελειώσει το πάθος θα τα διαλύσεις όλα και θα ακολουθήσεις τον επόμενο έρωτα; Θεωρώ εγωιστικό, ασόβαρο και ανεύθυνο να κυνηγάς μόνο την προσωπική σου ευτυχία και απόλαυση ενώ είσαι μάνα (γονιός γενικά).
Δεν είμαι υπέρ της παραμονής σου σε έναν νεκρό γάμο αλλά νομίζω πως αφού αγαπάς τον άντρα σου αξίζει να κάνετε μια προσπάθεια. Αν δεν ήσασταν μόνοι σας δεν θα στο έλεγα, αλλά υπάρχουν και δύο παιδικές ψυχές στη μέση.
Λοιπόν, κατά τη γνώμη μου, ρίξε μιά μούντζα στον επιβήτορα που νομίζεις οτι έχεις ερωτευτεί (σοβαρός άντρας δεν είναι) και κάντε μια σοβαρή προσπάθεια ως γονείς, ως ζευγάρι και ως υπεύθυνοι άνθρωποι.