Πρόβλημα με σύζυγο, άρνηση για να κάνει προσπάθεια!
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη! Είμαι παντρεμένη κ έχω ένα παιδάκι 2,5χρονων,ο άντρας μου το τελευταίο διάστημα έχει αλλάξει πάρα πολύ,σε σημείο αρνείται να τον ακουμπήσω, δηλαδή δεν θέλει ούτε το χέρι να του πιάσω! χρόνια τώρα οι επαφές μας δεν ήταν συχνές,ο ίδιος έλειπε συνεχώς από επιλογή κ μη, δηλαδή χόμπυ κ δουλειά,με αποτέλεσμα να απομακρυνθούμε μιλούσαμε μόνο για λογαριασμούς δηλαδή τα τυπικά, εγώ άφησα τόν εαυτό μου,μαραζωσα και δεν έκανα τίποτα για να το αλλάξω,αφεθηκα! όσες φορές πήγαινε να με πλησιάσει τον εδιωχνα, μέχρι που σταμάτησε! Μετά από πολλές φασαρίες το τελευταίο διάστημα μου είπε πώς φταίω για τό πώς φτάσαμε,μου είπε πώς δεν έχει πάει με άλλη γυναίκα αλλά αυνανίζεται και μέσα στο σπίτι και εκτός, νιώθει ντροπή για αυτό πού κάνει γι'αυτό με το πού τελειώνει κλαίει, νιώθει ότι τον ταπείνωσα σαν άντρα , ότι τόσο καιρό ήταν μόνος του, επίσης χρόνια τώρα βλέπει τσόντες,κ δεν μπορεί να με δει ερωτικά γιατί τα έχει βρει με τον εαυτό του! πριν λίγες μέρες ένας γνωστός τού τον κατηγόρησε ότι ενοχλεί την γυναίκα του με άσεμνες φωτογραφίες,ο ίδιος τό αρνείται ότι έστειλε άσεμνες φωτογραφίες, παραδέχτηκε ότι μιλούσαν αλλά σε φιλικό επίπεδο! Δείχνει αδιαφορία κ για μένα κ για το παιδί,μου λέει ότι θέλει ηρεμία και δεν θέλει γκρίνια,δεν ξέρει εάν θέλει Να προσπαθήσει χρειάζεται χρόνο ταλαντεύεται!!!δεν έχω ιδέα πώς να τον πλησιάσω,δεν ξέρω πώς να σωσω τόν γάμο μου,του λέω δεν με βλέπεις πνίγομαι κ με αφήνεις,και μου λέει τώρα θυμήθηκες, μετά από τόσα χρόνια! πραγματικά δεν ξέρω τί να κάνω! θεωρώ ότι έχει εθισμό με το ιντερνέτ,δεν τό παραδέχεται, αλλά τον βλέπω μονίμως με ένα κινητό!