Θέλω μια οριστική απάντηση σας παρακαλώ πολύ! ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ!
Λοιπόν, έχω μεγάλο πρόβλημα με συγκεκριμένο μέλος γι' αυτό κι ανοίγω θέμα... Θέλω να μου πείτε επιτέλους αν σκοπεύετε να κάνετε μόνιμο ban στον Μ87 ή όχι... Αν όχι, θέλω να φύγω εγώ από εδώ, θα ζητήσω την διαγραφή μου, απλά θέλω να ξέρω για να το σκεφτώ σοβαρά πριν το κάνω γιατί τα περισσότερα μέλη εδώ θέλουν να βοηθάνε κι όντως έχω βοηθηθεί και βοηθιέμαι πολύ αλλά αυτόν δεν τον αντέχω άλλο, με τρομάζει και το χθεσινό ξεχείλισε το ποτήρι! Ξέρετε για τι μιλάω στη διαχείριση μιας κι έκανα αναφορά... Από χθες κλαίω, έκλαιγα χθες για πόση ώρα κι ήθελα να αυτοτραυματιστώ πάλι, κλαίω και τώρα που θυμήθηκα τα όσα μου είπε και τρέμω ολόκληρη από το σοκ... Είμαι τόσο χάλια που θ΄αναφέρω το συμβάν στην ψυχολόγο μου για να με βοηθήσει να συνέλθω! Δεν μπορεί να με συγκρίνει με πορνοστάρ και πόρνες!!! Εγώ μόνο μία ολοκληρωμένη σχέση είχα στη ζωή μου που κι αυτή έφτυσα αίμα για να την ολοκληρώσω λόγω περιστατικού σεξουαλικής επίθεσης όπως ξέρουν τα μέλη εδώ μέσα!
Παρακαλώ πολύ για μια δεσμευτική και σίγουρη απάντηση όσο πιο σύντομα γίνεται γιατί δεν αντέχω να ταράζομαι έτσι από αυτό το κακόβουλο και τρελό τέρας!!!