Originally Posted by
Anna137
Καλημέρα boo,
Ηθελα να ρωτήσω κ όλα τα παιδιά που έχουν εμπειρία με τα φάρμακα. Τον περασμένο Μάιο μου είχαν χορηγήσει cipralex+Fokeston (δεν ξέρω αν τα γνωρίζεται σε δόσεις σταδιακά σύνολο περίπου 20mg την ημέρα. Οι παρενέργειες τους ήταν πολύ έντονες, δηλαδή στους δυο μήνες οχι μόνο δεν είχα ηρεμίσει, αλλά είχα ένα μόνιμα μουδιασμένο κεφάλι κ μια διάθεση να πάρω τα βουνά..εντωμεταξύ απέφευγα να πάρω αγχολυτικό, οσο μπορούσα, αποφάσισα μόνη μου να τα κόψω, έφυγα απο Αθήνα κ πήγα 1 μήνα στο νησί μου...εκεί με τα μπάνια, με κάτι ανηψάκια κάπως ηρέμισα...βέβαια δεν έλυσα το προβλημα μου, μια ψυχαναγκαστική σκέψη που μου δημιουργεί άγχος...οπότε εδώ κ 2 μήνες άρχισε πάλι η διαταραχή άγχους..ξεκίνησα μόνη μου με αγχολυτικά, απο 0,5 tranxene, μια ή δύο φορές την ημέρα (οχι κάθε μερα)..
Πριν ένα μήνα ξεκίνησα σταδιακά cipralex (escitalopram) και εδώ και λίγες μερες η δόση ειναι 20mg. H ανησυχία κ το άγχος μου αυξήθηκαν αρκετά, εντάξει καταλαβαίνω οτι το πρώτο διάστημα εχουν παρενέργειες...θα ήθελα σε αυτό το σημείο να ρωτήσω κάποιον...Εχει καταφέρει κανείς να ηρεμίσει με τα αντικαταθλιπτικά? Να μη χρειάζεται αγχολυτικό? Προσφέρουν τελικά κάποια στιγμή μια ηρεμία ή μια γαλήνη? Γιατι εγω μόνο αισθήματα ανησυχίας εισπράτω προς το παρόν....σας ευχαριστώ όλους!