Αμφιβολίες...φόβος θέλω πολλες Απόψεις και βοήθεια
Παιδιά Γεια σας και πάλι.22 χρονον
Λοιπόν όπως σας είχα πει μου είπαν ότι έχω κρίσης πανικού και διαταραχές άγχους.
Όλη την ώρα όμως σκέφτομαι κάτι που έπαθα πριν μερικούς μήνες και ψάχνω να βρω τι ακριβώς έπαθα.
Τότε θυμάμαι ήμουν χάλια ψυχολογικά για κάποιο οικογενειακό τσακωμο που είχα..και ήμουν Θεσσαλονίκη σε κάτι φίλους για διακοπές..
Ξαφνικά με έπιασε μια ζαλάδα και φόβος...πήγα στην τουαλέτα να ρίξω λίγο νερό στο πρόσωπο μου όμως τίποτα...άρχισε να με σφυγει στο στήθος και να μην μπορώ να πάρω ανάσες...με άφηνε με ξαναεπιανε ο πόνος...Ήταν έντονος πόνος δεν μπορώ να πω..και Μόλις με εσφυγε και με πονουσε δεν μπορούσα να πάρω ανασες...λοιπόν μετά από πολύ ώρα έφτασα νοσοκομείο κάπου στα 35 40 λεπτά....εκεί έγινε χαμός κάνεις δεν μου έδινε σημασία.. ένιωθα οτι θα πεσω κατω οπου να νε και αρχιζα να τρελενομαι να βρίζω και να χτυπάω τιχους γιατί δεν με βοηθούσε κάνεις ...μετα απο αρκετή ωρα μπαίνω μέσα στο γιατρό και ο πόνος είχε περάσει στο στήθος και μπορούσα να πάρω και ανάσες.....Μόλις έκατσα άρχισε να μουδιασουν τα χέρια μου και το κεφάλι μου ....μου έκανε καρδιογράφημα και ακτινογραφία θώρακος και μου είπαν ότι Ήταν μια κρίση πανικού και μου έδωσαν ένα ηρεμιστικό και έφυγα.
Θέλω να μου πει κάποιος μόνο με αυτά τα 2 μπορεί ο γιατρός να καταλάβει αν ήταν κρίση πανικού η καρδιολογικο θεμα;
Και τέτοιος πόνος ; και αν ήταν κάτι άλλο θα το βρίσκανε;
Επίσης θέλω να σας ρωτήσω αν κάποιος ξέρει αν κάποιος πάθει καρδιακή προσβολή το καρδιογράφημα θα βγάλει τυχόν βλάβες στην καρδια; Επίσης θέλω να πω πως πριν 4 μέρες πήγα νοσοκομείο επείγοντα με 166 παλμούς!! Μετα απο 15 λεπτά κατέβηκαν στα 110 115 μέχρι που μετα απο 2 ώρες κατέβηκαν στα κανονικά με 1 ηρεμιστικό...στο τέλος πριν φύγω είχα 15 πίεση και 100 κάτι παλμούς και μου έδωσαν άλλο ένα ηρεμιστικό. Μου είπαν παθολογικό δεν βρίσκουν κάτι...και καρδιολόγος δεν είχαν εκινει την στιγμή αλλά με είχε δει πριν μερικούς μήνες και μου είπε όλα καλά και ότι βλέπει άγχος...Επίσης πριν λίγο καιρό έκανα σε άλλον καρδιολογο και τεστ κοπώσεως και υπέρηχος καρδιάς κτλπ και μου είπε δεν έχω κάτι μόνο αρκετό άγχος...μου έχουν συμβεί πολλά όλα ξεκίνησαν πριν 2 .3 χρόνια..και το χειρότερο ήταν αυτό που σας έγραψα πιο πάνω..
Απλά δεν ξέρω τι να πιστέψω και τι να κάνω
Θα πρέπει να πάρω φάρμακα να ηρεμήσω;
Θα πρέπει να πάω στον ψυχίατρο τελικά;
Η κατάσταση μου είναι χάλια μπορεί να ξυπνήσω Καλά και μετά να καταστρέφετε όλη η μέρα μου από ζαλάδες...δυσφορία..Ακόμα και ενοχλήσεις στο στήθος μετά το τρέξιμο ασ πούμε η και όχι..Μπορεί και σε μια άκυρη στιγμή..πλέον ακόμα Και στο περπάτημα μετραο παλμούς η στην σεξουαλική πράξη έλεος δηλαδή ακόμα Και όταν παίζω μπάσκετ σταματάω να το κάνω αυτό.. και φοβάμαι παρα πολυ να κουραστώ η να τρέξω πλέον γιατί σκέφτομαι την καρδιά μου.. Και έχω και αυτές της.σκέψεις κτλπ για τι μου συμβαίνει καθαρά ψυχολογικό ή οχι;
Βασικά κάθε μέρα σχεδόν τα ίδια να πούμε... .
Τι με συμβουλεύεται;
Επίσης έχω δοκιμάσει πολλά βαλεριανα...μελισοχορτο....
Γράφτηκα γυμναστήριο και τζάμπα γράφτηκα γιατί Μόλις εμπενα μεσα ταχυπαλμία ζαλάδα πιέσει στο κεφάλι τρέμουλο στα χέρια μου κοβόταν η ανάσα ακόμα και με 1 κιλο βαρακι ..με το ζόρι προσπαθούσα να βγάλω μια άσκηση...έχω δοκιμάσει πολλά Αλήθεια έχω πάει σε τοσους πολλούς γιατρούς και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω
#blessed