-
Λεσβιεσ
Η κορη μου ειναι μια πανεμορφη λεσβια που δεν θελει ενα μαλακα να του τα τρωει το δεχομαι πρωτον γτ ειναι τιμιο κ μπραβο τησ κι εγω ετσι ειμαι ποτε δε πουληθηκα για τα λεφτα μπραβο τησ ειναι κορη μου εχω ακομα δεκα χρονια καλησ δουλειασ απο μενα οτι θελει
-
ε αμα την εβγαλες κλαρινο δεν ειναι περιεργο
-
Πως ξερεις οτι ειναι λεσβια?
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
-
-
Καλη?
-
Τη συμπαθω μιλαμε τη ζαλιζω τα αρχιδια καθε φορα που δουλευει
-
Εσυ πωσ την βλεπεισ καλη;
-
Που να ξερω
-
τυχερε γλιτωσες τα εξοδα του γαμου
-
Καλα θα σ πω η κορη μου κι η φιλη τησ νομιζουν οτι πρωτη φορα βλεπω λεσβιεσ κι εχουν χεστει πανω τουσ ημουν αθλητησ ειχα φιλεσ λεσβιεσ δεν ειναι το προβλημα μου αυτο πιο πολυ με απασχολει απο λεφτα τι θα κανω παρα με ποιον παει η κορη μου ειναι ελευθερη να κανει οτι θελει αλλα προβληματα εχω δε φανταζεσαι πιο προχωρημενα θελω να ειναι καλα
-
Αδερφε θα βρισκε ενα μαλακα θα την πληρωνε μια ζωη θα ηταν ολα καλα τωρα την πατησαμε
-
Θα ψαξεις να βρεις μια μεγαλης ηλικιας κυρια με περιουσια που δεν μπορει να κανει παιδι.Και θα της πεις φερε το σπερμα του αντρα σου να σας κανει παιδι η κορη μου.
Η περιουσια θα περασει στο παιδι και θα παρει και κανενα διαμερισματακι και η κορη σου + μιση διατροφη.
Τσουπ!Bολευτηκε η φαμίλια Elis
-
Τι βλέπουν τα μάτια μου... δλδ μόνο οι λεσβίες είναι υπεράνω χρημάτων χαχαχ οκ! Χαίρομαι που δέχεσαι την κόρη σου με τις επιλογές της παρόλα αυτά..! Μακάρι όλοι να δέχονταν τις επιλογές των παιδιών τους και να τα άφηναν να είναι ευτυχισμένα με αυτες..
-
Ειναι οι σερβιτορες στην καφετερια οπου πηγαινεις και η μία σου ειπε οτι ειναι κορη σου?? Τι εγινε ξαφνικα και σου ηρθε τετοια κεραμιδα?
-
Quote:
Originally Posted by
elis
Ξερω την γκομενα τησ
αρα τωρα θα τρελανεις τα μηχανακια της ειτζιμπι χωρις ελεος ομως