Λοιπόν! Αρχικά να πω ότι η παρέα μου απαρτίζεται από μια φίλη μου Από το δημοτικό.. Τον αδερφό μου.. Μια φίλη μου που δουλεύαμε στο ίδιο μαγαζί για χρόνια (Είναι και πρώην του αδερφού μου) .. Τον αδερφό της.. Και τον κολλητό του αδερφού μου..
Όταν ο αδερφός μου τα έφτιαξε μαζί της ο κολλητός του έδειξε τρομερή ζήλεια Γιατί θεωρούσε τον εαυτό του καλύτερο.. Και έμπαινε στη μέση για να τους βάζει να τσακώνονται.. Τώρα που χώρισαν.. Και πέρασε καιρός.. Και γίναμε όλοι φίλοι. εκείνος ξαφνικά μου εξέφρασε τον έρωτα του.. ότι με σκέφτεται όλη μέρα εδώ και καιρό.. Μέχρι και να με φιλήσει προσπάθησε Αλλά δεν τον άφησα.. Πριν από την εξομολόγηση του αυτή όλο ήταν θυμωμένος μαζί μου.. όλο με έβριζε πίσω από την πλάτη μου.. νόμιζε ότι τον ζηλεύω! Από την ημέρα που μου είπε ότι με έχει ερωτευτεί κτλ πάλι όλο μια μου μιλάει και μια είναι θυμωμένος.. Αλλά όλο αυτό το διάστημα είναι όλο σουξου μουξου με την πρώην του αδερφού μου.. σε σημείο που μέχρι αγκαλιά την είχε πάρει για λίγο ενώ περπατούσαμε και καλά για να μην πέσει Γιατί έχει χτυπήσει το χέρι της (Η κοπέλα αυτή δεν πρόκειται να τα φτιάξει ποτέ μαζί του παρεμπιπτόντως) . Σήμερα τσακώθηκαν με τον αδερφό μου γιατί απαιτούσε να σηκωθεί ο αδερφός μου για να κάτσει εκείνος δίπλα της Γιατί ήταν λέει η θέση του.. Και μόλις έφυγε ο αδερφός μου έβαλε πάλι λόγια για να τους βάλει να τσακωθουν για τοτε που ήταν στα χωρισματα.. Έχω νευριάσει πάρα πολύ που παίζει με όλους και κάνει τον καλό... ψαρεύει την άλλη για το με ποιον έβγαινα εγώ το 2016.. Αλλά δείχνει να θέλει και εκείνη Γιατί αλλιώς δεν θα έμπαινε ανάμεσα σε εκείνη και τον αδερφό μου.. εκείνος ήρθε σπίτι σήμερα αγανακτισμένος και αποφασισμένος να μην ξανά κάνει παρέα με τον "κολλητό" (φιδι) του .. Αλλά ούτε και με εκείνη! Και εγώ νομίζω Πρέπει να απομακρυνθω.. Όλα αυτά τα παιχνιδάκια του μου την έχουν δώσει στα νεύρα! Απορώ πως νόμιζε ότι θα μπορούσα εγώ να τα φτιάξω ποτέ μαζί του με όλα αυτά που βλέπω.. Και με τον τρόπο που φαίρεται στον αδερφό μου.. Θέλω να του σκάσω μια και να μετρήσει τα δόντια του.. Δεν περιμένω κάποια απάντηση συγκεκριμένη.. απλώς ήθελα να τα πω για να μου φύγουν τα νεύρα! Στο τέλος θα μείνει μόνος με αυτά που κάνει..