Originally Posted by
Elenaki
Καλησπερα,ειμαι καινουργια εδω.. καπου επρεπε να μιλησω. Ειμαι γ'λυκειου, και στο φροντηστηριο υπαρχει ενας καθηγητης που ομολογω πως μου εχει τραβηξει το ενδιαφερον. Φετος ξεκινησε ολο αυτο,με πειραγματα και τα κλασσικα,στην αρχη νομιζα οτι ετσι ηταν ο χαρακτηρας του και του αρεσε να πειραζει τις μαθητριες του.. Εμεις τσιμπουσαμε μαζι με τα υπολοιπα κοριτσια και ανταποδιδαμε τα πειραγματα .. Μεχρι που ετυχε και μιλησαμε σε μηνυματα και αισθανθηκα πως με φλερταρε ,εμμεσα, αλλα ταυτοχρονως φανερα, διακοψαμε την κουβεντα και τον καληνυχτησα. Σκεφτηκα παλι ισως να ειναι ιδεα μου... Ελα ομως που ξαναμιλησαμε και αυτη τη φορα εξελιχθηκε η συζητηση. Ομολογω πως και εγω προκαλεσα την κατασταση αλλα δεν υπηρχε ποτε περιπτωση να το επιδιωκα αν δεν ειχα παρει το θαρρος απο κεινον και δεν ηξερα οτι θα εχει ανταποδωση.. Ετσι λοιπον κουβεντα την κουβεντα ειπαμε αρκετα πραγκατα και φανερωθηκαν οι βλεψεις και τωνν δυο μας.. Ωστοσο μετα απο λιγες μερες επικοινωνησαμε ξανα αλλα καταλαβα οτι φοβαται για την δουλεια του γιατι σιγουρα θα εχει επιπτωσεις αν κατι παει στραβα και αποκοπηκαμε.. Ξερω οτι θελει κατι απο μενα οπως και εγω,αλλα υπαρχδι αυτο το εμποδιο.. (Επισης υπαρχει μια τυπου αμηχανια οτανν βλεπομαστε στο μαθημα και διαφορα βλεμματα) ..Πως να το χειριστω;;;
Συγγνωμη που σαε κουραζω αλλα ειμαι τελειως προβληματισμενη.. please helpp