Originally Posted by
PositiveWave
Γεια σας. Εδώ και δυο μήνες πηγαίνω σε ψυχοθεραπεύτρια του Δημοσίου (καμία σχέση με ΨΝ, ΕΟΠΥΥ, κλπ.). Είναι μια δομή που χρηματοδοτείται από το κράτος υπό την ταμπέλα του "Συμβούλου Ψυχικής Υγείας".
Σήμερα, είχαμε το εξής ωραίο περιστατικό. Ήμουν στην ώρα μου, ακριβώς, όπως στις πλείστες των περιπτώσεων. Χτυπάω το κουδούνι, μου ανοίγει και μου λέει "περίμενε πέντε λεπτά και θα σε φωνάξω". Μέσα ήταν μόνο εκείνη.
Μέσα μου είπα: "Σιγά μην εννοεί πέντε. Δεκαπέντε θα εννοεί."
Μετά από 15 λεπτά ξαναχτυπάω: "Περίμενε πέντε λεπτά"
Της απαντάω με αυστηρό ύφος: "Πέρασαν δεκαπέντε λεπτά."
Μετά από πέντε λεπτά, με βάζει μέσα και μου φωνάζει: "Είσαι απαράδεκτος! Δεν περίμενα από εσένα ποτέ τέτοια επιθετική συμπεριφορά."
"Ποια επιθετική συμπεριφορά; Πέντε λεπτά μου ζητήσατε, δεκαπέντε σας έδωσα. Και μια φράση είπα μόνο "πέρασαν δεκαπέντε λεπτά" Σας έβρισα;".
"Άκου να δεις, ποιος νομίζεις ότι είσαι που πρέπει να σε εξυπηρετούμε; Εσύ όταν πας στην τράπεζα δε περιμένεις στην ουρά;"
"Περιμένω, όπως περιμένω πάντα να έρθει η σειρά για ραντεβού μαζί σας. Αλλά συνήθως, όταν έρχεται η σειρά μου, ο ταμίας με εξυπηρετεί."
"Α και αν έλειπα; Θα έκανες καταγγελία; Θα περιμένεις, μισή ώρα, τρεις ώρες, δώδεκα ώρες. Να μάθεις να είσαι προσαρμοστικός.
Η συνέπεια δεν είναι αρετή, παραπληγία είναι."
Να μην τα πολυλογώ, σήμερα με τσιγκλούσε με το ζόρι για να εκνευριστώ. Και προσπαθεί, σχεδόν σαδιστικά, να με κάνει να εκνευριστώ στις τελευταίες συνεδρίες. Δεν της έκανα τη χάρη.
Τι έχετε να πείτε;