κακλησπερα στην παρέα,
Θα ήθελα να μιλήσω για την εμπειρία μου να μου πείτε την γνώμη σας.Μένω στο Λονδίνο εδώ και κάποια χρονια και τον οκτώμβριο που μας πέρασε ήμουν πολύ πολύ αγχωμένος γιατί πολλές αλλαγές συνέβησαν ταυτόχρονα.Αλλαγή δουλειάς,αλλαγή σπιτιού,ανακοίνωση από την γυναικα μου ότι είναι έγκυος ktlp.Είχα διαγνωστεί με αγχωτική διαταραχή παλιότερα και μου είχε γράψει ο νευρολόγος τα effexor χρ τα οποια ναι μεν τα αγόρασα αλλα δεν τα ξεκίνησα.Στις 29 οκτωμβρίου λοιπόν είπα δεν πάει άλλο και το πρωί μετά το πρωινό πήρα ένα effexor χρ 37.5 mg η οποια είναι και η μικρότερη δοσολογία.Θέλοντας να πάρω ακόμη μικρότερη δοσολογία auto που έκανα ήταν το εξής,αντί να πάρω εκείνη την μέρα όλη την κάψουλα την δάγκωσα για να την ανοίξω(δεν ήξερα ότι είναι βραδείας αποδέσμευσης) και μάλιστα στην προσπάθεια μου να την ανοίξω ενώ την δάγκωνα στην μέση τις κάψουλας δεν άνοιγε με τίποτα.Μετά από προσπάθεια είδα ότι άνοιξε στην μέση και μέσα είχε κόκκους και πήρα τους μισους με νερό.Πρέπει στην προσπάθεια μου να την ανοίξω δαγκώνοντας να έκανα κάποιους κόκκους να ανοίξουν στην γλώσσα μου και 30-40 λεπτά αργότερα ενώ έχω φύγει από το σπίτι και έχω πάει σε ένα βιβλιοπωλείο ξαφνικά ενώ κοιτούσα ένα βιβλίο με πιάνει με κρίση πανικού,τα ματια μου θόλωσαν και δεν μπορούσαν να εστιάσουν καλά,ζαλιζόμουν και ίδρωνα και είχα αδυναμία προσανατολισμού και ένα αίσθημα αποπροσωποίησης και αποπραγματοποιησης.Μετά από 2-3 ώρες σαν να ένιωσα καλύτερα και πήγα να βρω κάτι φίλους σε ένα καφέ.Την επομενη μέρα ήμουν καλύτερα εκτος από το αίσθημα ότι είχα πολύ άγχος και η όραση μου δεν ήταν όπως πριν.Ήταν θολή και δεν εστίαζα καλά.Εννοείται δεν ξαναπήρα χάπια αλλα από τότε δεν έχω επανέλθει.Έχω κοντά 6 μήνες τώρα θέμα με τα ματια και φοβερή έλλειψη εστίασης καθώς και προσοχής και μια μόνιμη αποπροσωποίηση/αποπραγματοποιηση.Πήγα σε όλους τους σχετικούς γιατρούς και μου είπαν ότι δεν έχεις τίποτα και ότι το φάρμακο την επομενη μέρα είχε φύγει από τον οργάνισμο σου.Αλλα έχουν περάσει 6 μήνες και είμαι χαλια και φοβάμαι ότι εκείνη την μέρα προκάλεσα κάποια μόνιμη βλάβη.Καμια βοήθεια κανεις?