Εφτασα τα 35.. και νιωθω τοσο μονος...
Η ιστορια μου σε συντομια: Μεχρι τα 25 ζουσα με γονεις, σε ενα πολυ μικρο σπιτι, κοιμομασταν ολοι μαζι..
Εξαιτιας του γεγονοτος, απο μικρος απομονωνα τον εαυτο μου απο τους συνομιλικους μου (καμια παρεα εξω απο το σχολειο), παροτι πολυς κοσμος με συμπαθουσε και με προσεγγιζε κατα καιρους.
18 περασα στο ΕΜΠ. Εκει αντι να απελευθερωθω, το αγχος πως θα τα καταφερω στις σπουδες, αλλα το κυριοτερο το οτι εβλεπα τους συμφοιτητες να προχωρουν στην ζωη, ενω εγω δεν μπορουσα, με εκλεινε ακομα περισσοτερο στον εαυτο μου. Πληρης απουσια αναπτυξης κοινωνικων δεξιοτητων.
25 εφυγα για διδακτορικο στην Αγγλια. Εκει ηταν η μονη μου ευκαιρια να αναπτυξω κοινωνικες δεξιοτητες.. τις δεξιοτητες ενος το πολυ 18-χρονου, φυσικα.. Λιγοι φιλοι, 2-3 φορες τον μηνα εξοδος για κανενα ποτο σε παμπ, κανενα μεσημερι επισης τις κυριακες, και αυτο ηταν...
29 βρηκα πολυ καλη δουλεια, και μετακομισα σε αλλη χωρα. Ενας ανθρωπος με χαμηλες κοινωνικες δεξιοτητες, περιτρυγιρισμενος απο μεγαλυτερους μου, με παιδια. Πληρης απομωνωση... Οι ανθρωποι δεν θελουν νεα πραγματα ευκολα σε αυτες τις ηλικιες, και ουτε εγω ξερω πως να αναζητησω αλλες ευκαιριες για κοινωνικες σχεσεις...
Νιωθω οτι εχασα πολλα ωραια πραγματα, που ολοι οι συναδελφοι μου εκαναν, και το κυριοτερο οτι το μελλον ειναι καταδικασμενο...
Και αυτο με οδηγει σε καταθλιπτικες σκεψεις. Οποτε ειμαι σπιτι, θελω να κλαψω... Δεν βλεπω λυση...
Γνωμες;