Καλησπερα. Δεν ξερω απο που να αρχισω.
Printable View
Καλησπερα. Δεν ξερω απο που να αρχισω.
αρχικα της εστιλες μειλ με σκοπο να ανοιξεις πολεμο
Ναι γτ με ειχανε κανει μπουλινγκ. Υγ παιρνω τα φαρμακα μου οπως τα λεει ο γιατρος κατα ενα τεταρτο κ ειμαι σχετικα καλα
.................................................. .....
Θεματοθέτρια για να σου απαντήσω στο ερώτημα σου για το αν έχεις ψύχωση.
ΟΧΙ δεν έχεις ψύχωση με την ιατρική έννοια. Η ψύχωση είναι φυγή από την πραγματικότητα. Εσύ το χρησιμοποιείς με την εκλαϊκευμένη έννοια της ''εμμονής''.
Εμμονή μπορεί να υπάρχει κ ίσως οφείλεται στον ανταγωνισμό μεταξύ σας και στη χαμηλή σου αυτοεκτίμηση όπως λες. Αυτό είναι ένα ζήτημα που νομίζω έχεις καταφύγει σε ψυχίατρο οπτ δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω.
καπου ειχα διαβασει σε ενα βιβλιο οτι ολοι οι ανθρωποι ειναι εγωκεντρικοι
Το προβλημα σου ειναι η αυτοπεποιθηση γτ αν ειχεσ αυτοπεποιθηση θα αντεγραφεσ στοιχεια κ θα τα ανεβαζεσ λεβελ τωρα που μονο αντιγραφεισ κ δεν προχωρασ δικιο εχει πρεπει να αρχισεισ να παραγεισ μονη σου εγω πρωσοπικα που ειμαι αγροτησ κ δουλευω εικοσι χρονια μπορω να προσφερω αποψη για τα παντα ασχετα αν κανω λαθοσ κατι παραγω ομωσ μονοσ μου με αυτα τα λιγα που ξερω δεν ξερω αν το λεω καλα
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Εισαι δημιουργικη αλλα οχι αυτοδημιουργητη οποτε ο παλιοσ ειναι αλλιωσ
τιποτα δεν ειναι αυτοδημιουργητο εκτος απ το ΘΕΟ
Αυτοδημιουργητοσ εισαι οταν ξερεισ τον εαυτο σου τισ ικανοτητεσ σου κ αυτενεργεισ δηλαδη σηκωνεσαι ενα πρωι κ κυνηγασ μια δουλεια μπορει να αποτυχεισ κυνηγασ μια αλλη δουλεια χωρισ να σου πει κανενασ κανε αυτο
1234567890
Σε παραδειγμα ανθρωπινων σχεσεων οταν σ λενε κατι για καποιον κ εσυ δεν αλλαζεισ γνωμη
Μαθαινεισ στην αλανα κ το σχολειο τον εαυτο σου αν θελεισ μετα ειναι τα γραμματα κι η δουλεια