Προφανώς ήταν λάθος ή διατύπωση κάποιον πραγμάτων. Ο πατέρας μου ήταν απών αλλά κατά καιρούς και ειδικά όταν έμεινα έγκυος ήρθε και μου ζήτησε να ξαναφτιαξουμε τις σχέσεις μας κάτι το οποίο ήταν αρκετά δύσκολο κι όμως το προσπάθησα.. Όταν είχα τον πρώτο μεγάλο υπερηχο είχε πάει στη δουλειά των πεθερικων μου να κάτσει και ρώτησε την πεθερά μου πόσο κοστίζει ο υπερηχος και είπε πως θα τον πληρωνε αυτός. Δευτέρα ήταν ο υπερηχος και Παρασκευή που τον ρώτησα αν τελικά θα μου δώσει τα χρήματα και μου είπε ότι θα μου τα δώσει το Σάββατο εντέλει εξαφανίστηκε μέχρι την Τετάρτη για να με ρωτήσει τι έδειξε ο υπερηχος. Είχα ένα ημιδιπλο κρεβάτι και κοιμομουν με το σύζυγό μου μέχρι τον 7ο μήνα γιατί περίμενα απτον 3ο μήνα την κρεβατοκαμερα που είχε πει στον άντρα μου ότι θα μας κάνει δώρο και εν τέλει μου την πήραν τα πεθερικα μου όταν είδαν πως η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχωρητο.. Ακόμη και όταν γεννησα ήρθε μόνο μία φορά στο νοσοκομείο και μετά ήρθε στο σπίτι σχεδόν ένα μήνα μετά και όμως πάλι έδωσα τόπο στην οργή.. Γενικά σε όλη τη φάση της εγκυμοσύνης δεν ήταν όπως θα έπρεπε.. Έλεγα να κάνω υπομονή όταν όμως έμαθα για το 4ο παιδί του έδειξα πως το πήρα χαλαρά αλλά μέσα μου βραζω.. Δεν μπορώ να το δεχτώ. Έχει αφήσει ήδη τρία παιδιά, δύο με μία μάνα να τα μεγαλώνει μόνη και το τρίτο στη γιαγιά του. Ε δεν μπορώ να δεχτώ έναν άνθρωπο με τέτοια μυαλά στη ζωή μου.. Όσο για τη μάνα μου τη βοήθησα πάρα πολύ όταν είχε μείνει δίχως δουλειά.. Έκανα και δύο δουλειές για αρκετό διάστημα.. Έπειτα που έφυγα από το σπίτι συνέχισα να τη βοηθάω για ένα χρονικό διάστημα μετά σταμάτησα.. Όταν έμεινα έγκυος χώρια της μετακομισης που ήταν απών, περάσαμε πολύ δύσκολα με τον άντρα μου σε θέμα οικονομικο και εγώ δεν είχα σαν κόρη τη μητέρα μου δίπλα μου ούτε σε ένα υπερηχο.. Πάντα ήταν της δικαιολογιας δεν έχω λεφτά και πάντα να έχει βαμμενη ρίζα, τις κρέμες τις που η ποιο φθηνή κοστίζει 30€ και άλλα χίλια δυο.. Σκεφτείτε ότι ο άντρας μου δεν έμαθε ότι ήμουν έγκυος από εμένα αλλά απτη μάνα μου γιατί έτυχε και ήμουν στο σπίτι της όταν το έμαθα και λύσαξε να τον πάρει τηλέφωνο.. Τον παίρνει και του λέει όλα μέσα δημητρακι? Ο άντρας μου δεν πίστευε στα αυτιά του. Όταν ήρθε από εκεί ο άντρας μου του λέει εγώ κόρη χωρισμένη με παιδί δε θέλω, αν είναι να χωρισετε να μην το κρατήσει και όταν έδειξε ότι είναι πρόθυμος να αναλάβει τις ευθύνες του γιατί το θέλαμε και οι δύο δεν έτυχε, λύσαξε να μιλήσει με τους γονείς του τους οποίους σημειωτέον είχε δει δύο φορές στον ένα χρόνο κοντά που ήμουν με τον άντρα μου.. Όταν πήγε στους γονείς του έλεγε να βοηθήσουμε τα παιδιά να βοηθήσουμε τα παιδιά και από τότε σπρωχνουν μόνο τα πεθερικα μου που έχουν και από πίσω τους μία κόρη που σπουδάζει.
Εστάλη από Redmi Note 4 στο
E-Psychology.gr Mobile App