Έχω ενα πρόβλημα.
Δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω και θα ήθελα την άποψή σας.
Βασικά δεν έχω και πολλές επιλογές, αλλα ας σας εκθέσω την ιστορία.
Κάποτε, μεσω μιας γνωστής μου, γνώρισα μια κοπέλα.
Με την κοπέλα αυτή, απο τα πρώτα λεπτά κατάλαβα οτι ταιριάζαμε ιδιαίτερα.
Ενιωθα ενα περίεργο είδος χημείας αναμεσά μας. Συμπληρώναμε η μία τα λόγια της άλλης, ηταν σαν να επικοινωνούσαμε δίχως λόγια απο την άλλη, αλλα ειχα κι ενα αισθημα, οτι την ήξερα απο καιρό.
Ενθουσιασμένες και οι δύο, απο το πρώτο βράδυ της γνωριμίας μας.
Ξεκίνησε μια φιλία. περάσαμε διάφορα, τα οποία δεν θελω να αναλύσω γιατί δεν εχουν και σημασία για το πρόβλημά μου.
Ηταν μια δύσκολη σχεση παντως. Αλλους ρυθμούς εγω, αλλους εκείνη, καναμε κι οι δυο προσπάθειες να φροντίζουμε το μαζί μας.
Μετα απο διάφορες καταστάσεις, εφτασε το καλοκαιράκι.Κάναμε ήδη παρέα δυο χρόνια περίπου.
Ηταν μια απο εκεινες τις μέρες που χρειαζόμουν την παρέα της, την συμβουλή της... το βλεμμα της. Και της το είπα. Δεν μπορούσε τότε, αλλα συμφωνήσαμε να βγούμε την επόμενη να συζητήσουμε αυτό που με προβλημάτιζε. Μου είπε οτι θα μου εστελνε μήνυμα, για να βρεθούμε το βραδάκι.
Έφτασε η επόμενη. Και περίμενα, περίμενα.... ΄Δεν έστελνε. Κατα τις εντεκα, της λεω, θα βγουμε τελικα?Της εστειλα μηνυμα.
. Απο οσο θυμαμαι μου απαντησε οτι εχει κατι πόνους και μάλλον είναι απο το αγχος. Τσατίστηκα, γιατι δεν θεωρησα αμεση την απαντηση της. Γιατι δεν με ειδοποιησες, της εστειλα, ειχες πει θα εστελνες.
Και μου απάντησε κατι, που με εκανε εξω φρενων.
\" Η αληθεια είναι οτι αμφιταλαντευόμουν και δεν ήθελα να χάσω την ευκαιρία να βγούμε\"
\"Πολύ εγωιστικό αυτό, θα μπορούσα να είχα κανονίσει αλλιώς το βραδυ μου. Δεν θα ανεχτώ ξανα τετοια συμπεριφορά.\"
Εκτοτε, η φίλη μου δεν επικοινώνησε ξανά μαζί μου....
Πικράθηκα.
Είδες? Της εδειξα, εστω με απότομο τρόπο την αγανάκτηση μου κι αυτη δεν το δεχτηκε, σκεφτόμουν. Παντα με τον τρόπο της ένιωθα να με απειλέι... μην κανεις το ενα ή το άλλο γιατι θα εξαφανιστώ. Βλεπετε, οι απουσίες και οι σιωπες της, ηταν κατι που συχνα αντιμετωπισα και δυσκολευόμουν να βγάλω άκρη και να επικοινωνήσω.
Της εστειλα την ημερα που γιόρταζε χρονια πολλα, και απαντηση, δεν έλαβα.