Ό,τι να ναι (Απλα μια αποψη)
Λοιπον, η ιστορια δεν με αφορα αλλα επειδη δεν ξερω τι να κανω ειπα να σας τα πω και να παρω μια ακομα γνωμη.
Ιστορικο:
Ο κολλητος μου προσφατα γυρισε απο σπουδες, αρχισαμε βγαιναμε μαζι και του γνωρισα μια πολυ καλη μου φιλη απο την δουλεια. Συμπαθησε ο ενας τον αλλον στην αρχη και σιγα σιγα δημιουργηθηκε ενας ερωτας φωτια. Η κοπελα πολυ ομορφη και εμφανισιμη (ντιβακι του instagram βεβαια αλλα περι ορεξεως) και ο φιλος μου σωστο παιδι με αρχες. Τελος παντως για ποτε φουντωσε ο ερωτας δεν το καταλαβα, αλλα μαλλον το καταλαβα οταν ξεκοψε απο εμενα ο κολλητος και αρχισε να μονοπολει το ενδιαφερον του η κοπελα (δεν κραταω κακιες ομως εγω με τις ευλογιες μου).
Και μετα απο 2 μηνες.... ξαφνικά με παιρνει τηλεφωνο ο φιλος μου. Μου λεει πως δεν ηταν καλα και ηθελε να βγουμε για καφε. Πηγαμε για καφε λοιπον κι αρχισε να μου λεει πως δεν νοιωθει το ιδιο για την φιλη μου πλεον. Πως τον πρωτο καιρο ενιωθε εντονα συναισθηματα και ερωτα και τωρα τπτ. Του ειπα ενθουσιασμος θα ηταν και μου το απεκλεισε διοτι δεν ειχε ξαναζησει τοσο εντονα συναισθηματα τον πρωτο καιρο με αλλη. Και τωρα αρχιζει το καλο... σπαστηκε λεει απο την κοπελα, ξενερωσε διοτι δεν ηταν οτι περιμενε, εψαχνε κατι σοβαρο για σχεση διοτι μια ζωη ηταν σχεσακιας αλλα..... Το πραγμα εχει ως εξης. Η κοπελα γυρισε και του ειπε πως με τον πρωην δεν ειχαν καλη σχεση και συχνα χωριζαν και τα εφτιαχναν παλι. Μαλιστα του ειπε πως καθε φορα που χωριζαν πηδιοτανε δεξια κι αριστερα με αλλους και μετα τα ξαναβρισκε. Του ειπε μαλιστα πως με κανεναν δεν ενιωσε ετσι οπως με τον φιλο μου και πως ολους τους πρωην τους ειχε μονο για το σεξ. Κι εμενα μου ακουστηκε καπως αυτο μπορει να με ξενερωνε αλλα οχι και τοσο. Και τωρα ερχεται το καλυτερο, ενα βραδυ βασικα 6 βδομαδες αφου τα ειχαν ο φιλος μου της ζητησε να βιντεοσκοπισουν οτι κανουν και η κοπελα δεχτηκε και οχι μονο αυτο αλλα του ζητησε και το βιντεο να το εχει και αυτη.. Ο κολλητος τα επαιξε. Παρ ολο που το ζητησε ο ιδιος του φανηκε καπως να το επιτρεψει αυτο η κοπελα τοσο νωρις και μαλιστα μου λεει πως μπορει να το χει κανει και με αλλους και τετοια..
Πριν λιγο λοιπον εκλεισα το τηλεφωνο και ηταν η φιλη μου που εκλαιγε γιατι της ειπε ο δικος μου οτι δεν νιωθει το ιδιο ενω αυτη λεει ειναι τρελα ερωτευμενη και τον αγαπαει. Δεν της ειπα φυσικα τπτ απο αυτα που μου ειπε ο φιλος μου ουτε ανακατευομαι. Τι συμβουλες να δωσω ρε παιδια ειναι 25 χρονων ανθρωποι και δεν ξερω τι να πω. Βασικα και ο φιλος μου εχει λιγο δικαιο γιατι η κοπελα φαινεται λιγο ανωριμη αλλα και αυτη ξερω οτι τον θελει...