Εγω οχι μοναξια απο το 2009..
Printable View
Εγω οχι μοναξια απο το 2009..
Εξαρταται τι εννοεις φιλους.ορισε την εννοια
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Φίλους πια οχι. Γνωστούς πολλούς αλλά αδιάφοροι.
Μμ σπανιο αλλα μοναδικο αν το βρεις και ειναι αληθινο
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Για παράδειγμα τώρα να είχαμε έναν φίλο/η και να ερχόταν σπίτι σου να σε σήκωνε και πηγαίνατε μια βόλτα με το αμάξι κάπου άσχετα να μιλούσατε και να το ξημερώνατε έτσι. Όμορφα.
Να του ελεγες το θεμα σου ας πουμε? Εγω βασικα θελω ενα φιλο που θα μιλαμε συνεχεια για γκομενακια.. φτανει γερασα με τους γερους εδω στην φλωρινα. εχω ξεχασει πως να μηλισεις σε ενα γκομενακι πως να την πεσεις τι να πεις.. παει το αθλημα και σε αυτο παιζει ρολο και η ασθενεια
Ναι και γενικά να μιλούσαμε για τα πάντα. Από τι σκατά είναι αυτά που φοράς μέχρι για θέματα οικονομικά-πολιτικά κτλ.
φιλους εχω, γυναικα δεν εχω, και κανονικη δουλεια
Εχω 3 κολλητούς...η μια είναι κοπέλα.
Με την κοπέλα τα πάμε καλά αλλά έχω πέσει τώρα κ αν είσαι μελαγχολικός και δεν κάνεις καμιά πλάκα το κλίμα είναι κάπως. Με ανέχεται ακόμα :P
Mε το ένα παληκάρι που λείπει εξωτερικό βρισκόμαστε όταν έρχεται καλοκαίρια και ταιριάζουμε αλλά είμαστε κ οι 2 σοβαροί συνήθως κ νομίζω κ αυτός και εγώ θέλουμε να κάνουμε καμιά μαλακία αλλά έτσι συνηθίσαμε.
Με το άλλο παληκάρι είμαστε τελείως αντίθετοι. Δεν ανοίγεται εύκολα. Εμένα μ'άρέσει να υπάρχει κατανόηση και επικοινωνία να μπορείς να εκφραστείς, όχι να γίνεται η συναναστροφή λες κ γίνεται καταναγκαστικά.
Τώρα από αυτά που είπες δεν ξέρω αν πληρούν τα κριτήρια σου για φίλο αλλά φίλους τους χαρακτηρίζω.