Originally Posted by
Dora1982
Καλημέρα. Δυστυχώς δεν είναι απο τις καλύτερες περιόδους μου και χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Σε μια ομάδα μαμάδων στο γνωστό μας facebook έγινε μια ανάρτηση που μας ζητούσε να γράψουμε ευτράπελα που έγιναν σε γάμους, δικούς μας ή άλλους. Μην έχοντας δουλειά αυτό τον καιρό διάβαζα τις απαντήσεις και πραγματικά γελούσα πολύ. Χωρίς να το σκεφτώ έγραψα και εγώ για τον γάμο του κουμπάρου μας. Το κακό είναι πως έγραψα πράγματα που έγιναν και άλλα που δεν έγιναν. Κοινώς έκανα μια ψεύτικη ανάρτηση. Χωρίς να θέλω να δικαιολογηθώ, παρασύρθηκα από συνομιλίες που είχα με κορίτσια στην ομάδα και έγραψα - χωρίς φυσικά να ονοματίσω- πράγματα που ναι μεν είχαν μια δόση αλήθειας αλλά τα περισσότερα ήταν ψέματα. Μετά από κάποιες ώρες με παίρνει ο άντρας μου και φωνάζοντας μου είπε να σβήσω το ποστ καθώς το είδε η κουμπάρα μας - δεν ήξερα ότι ήταν μέλος - και πήρε τον άντρα της ο οποίος με τη σειρά του πήρε εμένα και μου είπε πως τα παιδιά στενοχωρήθηκαν πολύ, κλαίνε, η κοπέλα που είναι έγκυος κινδυνεύει να αποβάλλει, ότι αν χαλάσει η τόσων χρόνων φιλία του θα με χωρίσει κτλ κτλ κτλ. Αφήνω το παιδί στη μάνα μου και παίρνω τους δρόμους, θέλοντας να εξαφανιστώ. Πραγματικά για μια στιγμή σκέφτηκα να μην γυρίσω καν πίσω. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με την κοπέλα αλλά δεν το σήκωνε. Της έστειλα ένα μήνυμα που της ζητούσα συγνώμη για την αναστάτωση, ότι ήταν στα πλαίσια πλάκας και μόνο αλήθεια δεν ήταν. Της είπα πως έκανα τεράστιο λάθος που αρχικά βαραίνει εμένα, ζήτησα τόσες φορές συγνώμη. Της είπα πως εξαιτίας ενός ανόητου μηνύματος και μιας κακής στιγμής μου δεν μπορούν να διαγραφούν τόσα χρόνια φιλίας και πως απειλήθηκα με χωρισμό, καταστροφή της ψυχικής της υγείας, με απειλή της εγκυμοσύνης της κ τόσα άλλα από τον άντρα μου και νιώθω πως είναι πολύ μεγάλο το βάρος για ένα ανόητο και χαζό αναληθές ποστ. Το αποτέλεσμα δεν ξέρω ποιο θα είναι, αλλά από χθες είμαι στα πατώματα. Θα μου πείτε καλά να πάθεις, τι θέλεις και μιλάς; Δεν σκέφτηκα το κακό που θα προκαλούσε ένα ψεύτικο μήνυμα. Λυπάμαι για τον εαυτό μου, μεγαλώνω και παιδί.. Νιώθω πως κατέστρεψα τα πάντα! Θέλω να εξαφανιστώ!!!
Ευχαριστώ που με ακούσατε και που θα με βρίσετε. Όλα δεκτα!