Λοιπόν ...γεια σας ξανά.
Ταχυπαλμία και πολυ άγχος και γενικά αλλα πολλα που είχα ...σε ενα βαθμό τα έχω ξεπεράσει ας πούμε
Ομως πολλες φορες στην μερα μου εχω μια αίσθηση οτι χάνομαι οτι τρελαίνομαι....Είμαι κάπως συνεχώς τρομαγμένος και φοβισμένος και πολυ πολυ μπερδεμένος για κανένα λογο και γενικά είναι πολυ δύσκολη φαση. Και συνήθως αυτο το νιώθω όταν ειμαι μονο μου αλλα και με παρεα ξαφνικά παθαίνω κατι και νιώθω μπερδεμένος και γενικά στο κοσμο μου..και ποιο πολυ το βράδυ..όταν γυρνάω μονο μου σπίτι και πρέπει να περπατήσω κάποια απόσταση...οταν χαλαρώνω ας πούμε και οχι οταν ειμαι σε ένταση ας πούμε οπως το πρωί που ξυπνάω που ειμαι αρκετα καλύτερα
Ολο αυτό μου δημιούργησε κάποιες φοβίες
Πρίν ενα χρόνο και λιγο κάποιος μου είχε πει πως αν συνεχίζω ετσι με κρίσης πανικού και τρεμουλα θα τρελαθώ...και απο τότε διαλύθηκε το μυαλό μου..με ολες αυτες της σκέψεις.....τοτε ημουν αρκετά καλα....μακάρι να μην είχα εκείνοι την συζήτηση με το άτομο αυτο...που είναι και κοντινός μου άνθρωπος..
Μπορώ να πω οτι ανησυχώ για τον εαυτό μου. Συνέχεια σκέφτομαι οτι κάποια μερα θα τρελαθώ.
Τι θα μπορούσα να κανω γι αυτό ;;
Περιμένω απάντηση και γνώμες
Σας ευχαριστώ πολύ