νομίζω ότι τρελαίνομαι-βοήθεια
λοιπόν παιδιά βοήθεια..
είναι εδώ και κάτι μέρες που με ποιάνουν φοβίες χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη αιτία π.χ μπορεί να δώ κάποιον γνωστό μου (το βράδυ συνήθως με πιανουν αυτά) και να με πιάσει τρόμος χωρίς όμως να είναι τρομακτικό αυτό που θα δώ ή ενα άλλο παράδειγμα είναι που τρόμαξα με ένα ρολόι(;;;;)..
ένα άλλο μπορεί να οδηγώ και ξαφνικά να θέλω να πάω στην αντίθετη λωρίδα- ή να μου μιλάει κάποιος στον καφέ να είναι πολύ ήρεμα τα πνεύματα ,εμένα να με πιάνει μια τρομερή νευρικότητα να νιώθω μέσα μου να βράζω και εκεί που μου μιλάει να θέλω να του κάνω κάτι κακό.. εκείνη τη στιγμή και μόνο που το σκέφτομαι τρομάζω νιώθω επικύνδυνος δεν ξέρω τι μου συμβαίνει νομίζω ότι τρελαίνομαι και με πιάνει πανικός...
βέβαια δεν είναι τόσο ξαφνικά όλα αυτά κατα τη διάρκεια της μέρας υπάρχει άπλετο άγχος αλλά όταν βραδυάζει είναι εκεί που το άγχος γίνεται τρομος νεύρα κτλ...
δεν ξέρω τι μου συμβαίνει έχω αρχίσει να νομίζω ότι είμαι σχιζοφρενής...ή ότι είμαι σε καλό δρόμο για να γίνω....
είναι κανείς με κάτι παρόμοιο να το συζητήσω...
περισσότερο με ενδιαφέρουν τα νεύρα που έχω και αυτές οι σκέψεις που έρχονται ξαφνικά για τους άλλους και με τρομάζω..
αυτό είναι που με καίει περισσότερο