Σχεδον ενα ετος απογοητευσης απο το αλλο φυλο
Λοιπον θα αναπτυξω τις αποψεις μου εδω γιατι απλα θελω καπου να τα πω να φυγουν απο μεσα μου και ελπιζω να μην ξαναχρειαστει να γραψω πάλι κάτι. Ελπιζω μεχρι την επομενη φορα να εχει γινει ενα θαυμα.
Ειμαι σχεσακιας, θεωρω την αγαπη ιερο πραγμα και τον ερωτα υγεια. Ειμαι 27 ετων και μπορω να πω πως στα 2 one night stand που εκανα κατάλαβα οτι δεν μου προσφερουν κατι, ουτε το να φλερταρω λαμπερες κοπελες με απιθανες καμπυλες μου λεει κατι γιατι δεν ειμαι του ευκολου. Γιατι εχουν γινει τοσο ευκολα ολα; Γιατι ειναι ολα τοσο ανουσια; Γιατι εγιναν τοσο απογοητευτηκες οι γυναικες (δεν θα μιλησω για τους αντρες γιατι θεωρω τον εαυτο μου πως ξερει τι θελει και το ξεκαθαριζει παντα).
Γνωριζω γυναικες ακομα και μεσα απο τα μεσα κοινωνικης δικτυωσης και αμεσως βλεπω μια προσπφορα του πιο ομορφου πραγματος που εχουν πανω τους, της αξιοπρεπειας. Δεν ειναι δυνατον; Πρωην μου μεσα σε 1 χρονο εχει αλλαξει 3 γκομενους, παει στα ιδια μερη και λενε τα ιδια πραγματα, ταχα μου ειναι ερωτευμενη και ποσο πολυ ταιριαζουν και και και... μεχρι να χωρισει και σε 2 βδομαδες να βρει αλλον. Το ιδιο και φιλες φιλων μου, το ιδιο και δικες μου φιλες. Συγγνωμη ρε παιδια αλλα ψαχνω την ποιοτητα και οχι. Δεν ειναι γυναικα μια που μολις χωρισει θα βρει αμεσως αντικαταστάτη, οχι δεν ειναι γυναικα αυτη που ερωτευεται 3 φορες σε εναν χρονο ή που σκοπιμα κοιταζει γκομενο με φραγκα, οχι δεν ειναι γυναικα αυτη που δεχ εχει ήθος. Τα τελευταια χρονια αν δεν μου κανει αυτο το κλικ δεν θα κατσω καν να ασχολειθω με γυναικα, δεν θα πω λογια αλλα που να βρω γυναικα ποιοτητας οταν βλεπω να αλλαζουν γκομενο καθε 3 μηνες; Δεν λεω να παρω παρθενα, αλλα οχι οπως κι εγω εμαθα απο τα περιστασιακα οτι δεν μου λενε τπτ και ψαχνω κατι διαφορετικο ετσι θελω να βρω κατι αντιστοιχο, να εχει κανει τις μαλκιες τις, να προσπαθει να βρει κατι που να αγαπησει και να αγαπηθει, οχι να καλυψει τα κενα ουτε καθε 3 μηνες αλλον γκομενο.
Μαλλον γεννηθηκα σε λαθος εποχη, αν ειχα επιλογη μαλλον θα προτιμουσα να μην ειχα γεννηθει καν.