Originally Posted by
...
Το έσβησα και το ξανάγραψα πολλές φορές στη προσπάθεια να βρω τις κατάλληλες λέξεις να εκφράσουν αυτό που νιώθω αλλά δεν το κατάφερα και ούτε θα το καταφέρω ποτέ. Θελω τόσο πολύ να πεθάνω αλλά είμαι τόσο δειλή που ούτε αυτό δεν μπορώ να κάνω μια ζωή είμαι η " αδικη τεμπέλα εγωίστρια" ακόμα και για τον άνθρωπο που αγαπάω περισσότερο, μα δεν μπορώ δεν έχω όρεξη για τίποτα Νυστάζω, πονάει φρικτά το κεφάλι μου κάνεις δεν μπορεί να καταλάβει, θέλω να το προσπαθήσω φοβάμαι το ότι μπορεί και να υπάρχουν και όμορφα πράγματα που θα χάσω αν πεθάνω. Τόσα χρόνια είμαι η ψυχασθενης της οικογένειας που κάνεις δεν βγάζει άκρη μαζί της άρα και δεν ασχολείται και το χειρότερο είναι ότι το πιστεύω ότι είμαι ψυχασθενης ούτε καν τα νεύρα μ δεν μπρ να ελέγξω (και όχι δεν είμαι στην εφηβεία!) θέλω να πεθάνω αλλά φοβάμαι το ποσό θα στεναχωρηθουν οι δικοί μου κυρίως ο μπαμπάς μ στεναχωριέμαι που θα στεναχωρηθουν. Το μόνο π σκέφτομαι όλη μέρα είναι ποσο θα ήθελα να πέσει από τον ουρανό ένα μαχαίρι και καρφωθεί στην καρδιά μου ή πόσο θα θελα να προσπαθήσω να πετάξω... Δεν έχω όρεξη ούτε να σκεφτώ ένα ******** ψευδώνυμο θέλω τόσο πολύ να πεθάνω