Εσωτερικός διάλογος και ανεπιθύμητες σκέψεις.
Γειά σας και πάλι..είμαι 28 χρονών. Όλα ξεκίνησαν τον Σεπτέμβρη με κάτι νύχτες που με έπιασαν κρίσεις πανικού τα βράδια και δεν μπορούσα να αναπνευσω. Έπειτα συνεχίστηκε με ασχημες σκέψεις πρως τους γονείς μου,να θελω να τους σκοτώσω μια πολύ έντονη σκέψη..μετά από αυτές τις σκέψεις πήγα σε ψυχιατρο και μου χορήγησαν φαρμακα...πήγα σε πολλούς ψυχιάτρους και μου χορηγούσαν διαφορά..μετά πίστευα πως θα τρελαθώ και θα κάνω σαν μαϊμού και με σκεφτόμουν στο ψυχιατρειο έτσι..μετά κόλλησα με έναν τύπο τον οποίο μερικές φορές είχα δει και ενώ γουστάρω γυναίκες και πάντα πήγαινα με γυναικες ,άρχισα να με αποκαλώ εσωτερικά gay και σκατοgaoula και τέτοια..ασταμάτητα το λέω μέσα μου και δεν με αφήνει σε υσηχια..υπάρχουν στο μυαλό μου και δεν φεύγουν με τίποτα..μου το χαρακτήρισαν οι γιατροί ως ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και μου χορήγησαν αυτά τα φαρμακα..αυτό συνεχίζεται μέχρι σήμερα το μόνο που έχω κάνει είναι να πάρω 30 κιλά και όλα υπάρχουν μέσα μου..τι άλλο θα μπορούσα να κάνω ώστε να βοηθήσω τον εαυτο μου.τα φάρμακα δεν κάνουν κάτι και έπειτα από συζητήσεις .τι θα λέγατε να κάνω?και πάλι ευχαριστώ που με ακούσατε.