καλαησπερα σας!θελω να πω και εγω την δικη μου ιστορια!λοπιπον ειχα σχεση με τον δημητρη 2 χρονια ομως χτες χωρισαμε αναγκαστικα!ας τα παρω απο την αρχη...ειχαμε πολλα προβληματα με τους γονεις μας επειδη ο δημητρης ειναι απο την Γεωργια!κι ομως η αγαπη μας παντα τους νικουσε ολους!τον τελευταιο χρονο κοιμομασταν μαζι στο σπιτι του!το σαββατο που το εμαθε ο πατερας του(λειπει συνεχεια εκτος θεσσαλονικης για δουλειες)του ειπε να με χωρισει γιατι τους ειχε βγει \'\'το ονομα στην γειτονια\'\'!μεχρι και τον γαμο της αδερφης του αναβαλαμε για ενα χρονο γιατι ντρεποντουσαν με ολα αυτα που γινοντουσαν και δεν ηθελαν να αντικρισουν τους συγγενεις τους απο ντροπη!ο πατερας του τον απειλησε οτι αν μας δει καποιος μαζι θα τον στειλει πισω στην Γεωργια!αγαπιομαστε πολυ παρα πολυ!ο δημητρης μου ειπε οτι θα ξαναειμαστε μαζι καποια στιγμη αλλα εγω δεν μπορω μακρια του νιωθω αδεια,κενη οτι τιποτα δεν εχει πια νοημα!το μονο που με ηρεμει καπως ειναι οτι ξερω οτι μ\'αγαπαει,μ\'αγαπαει με ολη τη δυναμη της ψυχης του!ανηκουμε ο ενας στον αλλον!δεν μπορω να ζησω χωρις αυτον ειναι τα παντα για μενα οτι εχω και δεν εχω!η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω γιατι σας γραφω και αν θα με καταλαβεται!κλαιω ολη μερα δεν μπορω να ηρεμησω!χτες του ορκιστηκα οτι θα το παλεψω αλλα δεν μπορω!δεν μπορω να φανταστω οτι δεν θα τον βλεπω,δεν θα τον αγκαλιαζω,δεν θα τον φιλαω,δεν θα τον ξυπναω εγω καθε μερα με μια ζεστη αγκαλια και ενα ζστο φιλι,δεν θα κοιμαμαι στην αγκαλια του!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!συγνωμη αν σας κουρασα αλλα ποναω,ποναει ολο μου το \'\'ειναι\'\'.....