Θα ηθελα την αποψη σας..καλημερα.θελω ηλικρινεις απαντησεις σας παρακαλω
Εχω κλειστει μεσα στο καβουκι μου..εχει αλλαξει το μυαλο μου εντελως και ο εαυτος μου.Εκει που ημουν μια χαρα διναμικος πηγενα season mexri persi.(εκανα καταχρησεις)Εκει που ημουν καλα μετα απο εντωνες καταστασεις μετα απο τσακωμους μετα απο απομωνωση μετα απο πολλα (ειμαι 28)αρχησαν οι κρισεις πανικου να σκευτομαι να κανω κακο στον νεαυτο μου και τους αλλους να επαναλαμβανω τα ιδια πραγματα απο μεσα μου να λεω πως ειμαι gay.Πραγματα ξενα για εμενα να εοαναλαμβανω λεξεις απο μεσα μου τις ιδιες να ειμαι κολλημενος με εναν τυχαιο κ καθε νερα ξυπναω και σηκονομαι με αυτα τα πραγματα στο κεφαλι μου
Να αυτομαστιγονομαι.περιμενω να μην ξημερωση ποτε για να μην αρχησει το κεφαλι μου να λει τα ιδια.καθε μερα κοιταω πιο εφημερευει για να μπω να τελιωνει η κατασταση μου να μην κουραζω κανεναν να μπω μεσα να με βαλουν σε καταστολη να τελιωνει η φαση μου .Αν δεν κοιταω εδω το site θελω να ειμαι με κλειστα τα ματια στο κρεβατι και να προσπαθω να κοιμιθω.Δεν ξερω αν τα εχουν δημιουργησει τα ναρκωτικα και οι πιεσεις μαζι.Δεν ξερω ποια.Κανω αγωγη σχεδον 1μισι χρονο με διαφορα σκευασματα τα οποια ειναι το μονο σιγουρο πως σε κοιμιζουν απο εκει και περα τιποτα .Εχω χασει την μαγεια μου.Ημουν μια χαρα.Μετα απο καθε απογοητευση το αντιμετωπίζα.Δεν μπορειτε να φανταστειτε πως ειναι ολα αυτα μεσα στο μυαλο μου