Originally Posted by
Danai
Καλησπέρα σας, δεν ξέρω αν μπορείτε να με βοηθήσετε αλλα είμαι πολυ μπερδεμένη.
Τωρα έγινα 30χρονων κ εγώ δυο υπέροχα παιδιά 4,5 κ 2,5 χρόνων που με λατρεύουν κ βέβαια ένα σύζυγο.
Αρχικά να τονίσω ότι μεγάλωσα ανεξάρτητη κ πάντα είχα όρεξη για δουλειά. Με το σύζυγο μου ημαστε 6 χρόνια μαζί η αλήθεια είναι ότι τα κάναμε όλα γρήγορα. Έχω κάταγμα λιανικής κ ο σύζυγος ένστολος πάντα τα έδινα όλα στον άλλο χωρίς να έχω όριο , μέχρι που έφτασα στο σημείο το τελευταίο χρόνο κ ένιωθα απόλυτος εξαρτημένη από αυτόν χωρίς να έπρεπε πιστεύω. Έκανα συζήτηση, τηλέφωνο μια σύμβουλο γάμου γιατί ένιωθα χάλια κ όταν του το είπα έγινε εξοφρενων. Του χώρισα τα οικονομικά του είπα πως νιώθω κ ότι δεν μου προσφέρει αυτά που χρειάζομαι με χαρα παρά μόνο με γκρινια ( να έχω καλή καθημερινότητα να μη λειπει τίποτα στο σπίτι μου αφού έχω τη δυνατότητα) κ μου είπε ότι αυτός δεν το αντέχει αυτό κ καλύτερα να χωρίσουμε.
Μετά από δυο τρεις μέρες που με έπιασαν μετά η τύψεις του πρότεινα να βάλουμε προτεραιότητες ( γιατί πρέπει να κάνω έξοδα με το μαγαζι ) κ για άλλη μια ακομα φορά προτεραιότητα ήταν το αυτοκίνητο ...η οικογένεια του κ γενικότερα δικά του πράγματα.
Δεν ξέρω νιώθω ότι είναι παρά πολλα . Δε με αφήνει να προσφέρω στη δίκη μου οικογένεια γιατί ξέρει μόνο να τους κρίνει.
Γενικότερα δεν μπορούμε ποτε να μιλήσουμε πάντα τσακωνόμαστε. Προσπαθώ να του εξηγήσω κάτι κ με πάει εκεί που θέλει αυτός με διακόπτει κ τελειώνει εκείνος τη συζητήσει όπως τη θέλει.
Είναι πολυ καλός στα παιδιά του στο σπίτι του έχει Αρκετά θετικά αλλα έχει κ μια αρνητική ενέργεια ένα συνεχόμενο εκνευρισμό με οτιδήποτε.
Δεν ξέρω δεν ξέρω δεν ξέρω αν το θέλω αν το αντέχω. Επισεις το τελευταίο χρόνο έχουμε βγει έξω μερικές φορές κ βλέπω τις παρέες κ τις ζηλεύω να γελάνε να κάνουν την τρέλα τους χωρίς να κάθομαι να κρίνουν το κόσμο μόνο.
Φοβάμαι φοβάμαι μήπως έχω επηρεαστεί μήπως μου έχει λείψει να είμαι ελεύθερη. (Κ δεν εννοώ το ερωτικο κοματι) .
Σε αυτό πάντως μόνο τα βρίσκαμε μόνο σε αυτό δεν τσακωνόμασταν .
Τωρα δεν θέλω ούτε αυτό
Βοηθήστε όσο μπορείτε .