Originally Posted by
Noname1234567890
Καλησπέρα..
Από που να ξεκινήσω, παίζει να είμαι το πιο
αβουλο πλάσμα που υπάρχει στον πλανήτη γη, μπορεί και στο σύμπαν...24 ώρες το 24ώρο βρίσκομαι μέσα στο σπίτι μου, χωρίς να βλέπω το φως του ήλιου(σοβαρά) εδώ και κάμποσα χρόνια τώρα, από γυμνάσιο σχεδόν.
Ξυπνάω, τρωω, pc, τρώω και ύπνος, και ξανά από την αρχή yeaaaaa.
Ήδη έχω καταστρέψει την φοιτητική μου ζωή (αν είχα ποτέ βασικά. ενώ τα πήγαινα καλά αρχικά αποφάσισα να τα τιναξω όλα στον αέρα.. ), δε θα ήθελα να αναφερθώ σε ποια σχολή πάω (plus λέω ψέματα στους γονείς μου για το πόσα μαθήματα έχω ακόμα) .
Δε μπορώ να θυμηθώ βασικά τον εαυτό μου κοινωνικό, ούτε φίλους έχω ούτε τίποτα, κάτι γνωστούς μονάχα.
Πήγα ψυχολόγο και δεν έγινε κάτι, δεν έφταιγε αυτός / ή, άλλα εγώ.
Δουλειά δε καταφέρνω να βρω, στέλνω, αλλά όταν θα με πάρουν τηλ, είτε θα το έχω κλειστό (και θα φοβάμαι να πάρω πίσω), είτε μπορεί να μη το σηκώσω καν...με λίγα λόγια καταστρεφω και την εργασιακή μου ζωή.
Τι άλλο, α ναι, νιώθω λες και είμαι τελείως αποκκομενος από την πραγματικότητα ( σαν παρατηρητής ένα πράγμα, αν και βέβαια αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή είμαι απομονωμενος από οτιδήποτε άλλο ),
λες και για όλα μου φταίει κάποιος.. Ότι όλα είναι εναντίον μου, σαν να είναι όλα μέσα στο μυαλό μου και γίνονται επίτηδες.
Δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για την ηλικία μου, θα πω μόνο ότι δεν είμαι πολύ μεγάλος από 18 έως 25.
Δε ξέρω πως να το χαρακτήρισω αυτό, μπορεί κάποιος να πει ότι είμαι τεμπέλης, ναι παίζει να είμαι, πραγματικά δε ξέρω...
Έχω φτάσει και σε σημείο μερικές φορές να κάνω περίεργες σκέψεις (έτσι και αλλιώς τσάμπα οξυγόνο, μπορεί κάποιος να το χρειάζεται περισσότερο) .
Που φυσικά δε μπορώ να πραγματοποιησω γιατί είμαι σούπερ χε@@@@..