Originally Posted by
Kostas_14
Ανοίγω αυτό το θέμα, γιατί είναι κάτι που με βασανίζει και θέλω τις απόψεις σας, κυρίως από τις κοπέλες. Έχω παρατηρήσει τελευταία, πως αρκετές κοπέλες, δεν με προτιμούν για κάτι το ερωτικό, παρά μόνο να με βλέπουν ως φίλο και δεν είναι κακό αυτό, όμως έχω αρχίσει να προβληματίζομαι, γιατί είναι τόσο έντονο σε εμένα.
Για να το εξηγήσω καλύτερα, θα πω πως με προτιμούν, κάτι σαν "εξομολόγο", μου λένε τα παράπονά τους από την καθημερινότητα κλπ., τις σχέσεις τους και περιμένουν και μια λύση από εμένα, λες και είμαι ο φωτεινός παντογνώστης στα πάντα. Με αποτέλεσμα ενώ στην αρχή αυτό μου άρεσε, έχει αρχίσει να με προβληματίζει και να με κουράζει πλέον.
Οπότε παρατηρώ εν ολίγοις, ότι τείνουν οι κοπέλες, να μην με θέλουν για ερωτικό σύντροφο τόσο, όσο για φίλο και δεν το κρύβω, με εκνευρίζει μετά από κάποιο σημείο και έπειτα. Ποια είναι η δική σας άποψη για το friendzone και γιατί πιστεύετε πως γίνεται κάτι τέτοιο σε εμένα; Μήπως δεν διαχειρίζομαι εγώ σωστά, με αποτέλεσμα να δίνω λάθος εντύπωση; Ίσως να τις ξενερώνει που δεν είμαι της δέσμευσης.
Χθες βγήκα ένα ραντεβού και το ανέφερα και αυτό και με κοίταγε η κοπέλα, λες έχω διαπράξει κάποιο έγκλημα. Μήπως αυτό τις κάνει να με θέλουν περισσότερο για φίλο; Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Θα χαρώ να ακούσω τις απόψεις σας.