Ιδεοψυχαναγκαστική που αλλάζει μορφές
Καλησπέρα παιδιά! Είμαι νέος στο φόρουμ. Το πρόβλημα μου ξεκίνησε το 2013 . Η μητέρα μου πάσχει από διπολικη διαταραχή με ελαφριά ψυχοση νοσηλευτικε στο Δαφνί για 2 μήνες μέχρι που έγινε καλά.
Όταν όλα τελείωσαν και ηρεμισαμε στην οικογένεια άρχισε ο δικός μου Γολγοθάς. Εκεί που ήμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι μου με έπιασε μια κρίση πανικού ένα μούδιασμα ένα πράγμα ότι θα τρελαθώ και θα πάθω ότι έχει και η μάνα μ πετάχτηκα απότομα από το κρεβάτι και πήγα στο ντουλάπι που βάζει τα φάρμακα η μάνα μ για να πάρω και εγώ ένα από εφτά νόμιζα πως έχω τρελαθεί. Ευτυχώς δεν έκανα το λάθος και σε δευτερόλεπτα μου πέρασε και ηρέμησα όμως είχα τον φόβο μην ξανά πάθω κάτι τέτοιο δεν ήξερα τι ήταν και τι είχα. Μετά από κάποιες μέρες το ξανά έπαθα σε χηροτερη κατάσταση είχα ένα έντονο άγχος έτρεμα όλος και πάλι ιδέες πως είμαι τρελός έπαθα 3 κρίσεις πανικού μέσα σε ένα βράδυ. Την επόμενη μέρα πήρα τηλέφωνο έναν ψυχίατρο οικογενειακό φίλο και κλείσαμε ραντεβού μου εξήγησε τι έχω και όλο αυτό που έπαθα ήταν κρίση πανικού και πως δεν θα τρελαθώ. Έχοντας ηρεμήσει κάπως μετά από μια βδομάδα άρχισαν να μπαίνουν ιδέες μήπως ειμαι ομοφυλόφιλος εκεί τρόμαξα μετά μου μπήκαν άλλες ιδέες μη κάνω κακό στην οικογένεια μου με κάποιο (μαχαίρι πιρούνι )μετά πως είμαι παιδοφιλος. όλα άρχισαν να αλλάζουν νόμιζα πως πάει τρελάθηκα τι σκέψεις κάνω? Πήρα άμεσος τον ψυχίατρο και κλείσαμε ραντεβού πήγα εκεί και διαγνωστικά με ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή κατάθλιψη και νεύρωση. Μου έδωσε φαρμακα seroxat τον 40 και μετά πήρα και lamictal τον 200 γιατί είχα σκαμπαναευασματα στην ψυχολογία μου. Μεχρι και σήμερα που είμαι πάρα πολύ καλά έχω ξεπεράσει ότι έχω κατα 90% . Ερώτηση : θα κόψω ποτέ τα φάρμακα? Είμαι 24 χρονον και εργάζομαι ος γυμναστής .
Εστάλη από SM-J320F στο E-Psychology.gr Mobile App