Quote:
Originally posted by Eagle
Πράγματι όταν είμαι σε κατάθλιψη είναι σαν να είμαι σε λήθαργος όπως το λες brave. Δεν καταλαβαίνω και δε με νοιάζει και τόσο για το τι γίνεται γύρω μου. Σκέφτομαι ότι όλα είναι μάταια. Δεν έχω όρεξη για τίποτα. Τη μέρα θέλω να κοιμάμαι και να μην ακούω κανέναν. Τη νύχτα που έχει ησυχία μου αρέσει. Όταν την ξεπερνάω την κατάθλιψη αισθάνομαι σαν να ξύπνησα. Λέω που ήμουν τόσο καιρό!! Σαν να μην υπήρχα ένα πράγμα. Όμως μπορεί να σταθεί αφορμή να δημιουργήσεις. Ξέρω ανθρώπους που την παλεύουν μέσα από την εργασία. Όταν δε δουλεύουν είναι σε μαύρα χάλια. Μόνον στη δουλειά είναι σε καλή διάθεση. Αλλά είναι όλη μέρα στη δουλειά!! Είναι άσχημο συναίσθμα η κατάθλιψη. Είναι άσχημο εκεί που κάθεσαι να θες να βάλεις τα κλάματα και να μη σε γεμίζει τίποτα. Να παίρνει από κάτω και να αναρωτιέσαι μέχρι πότε θα κρατήσει αυτός ο εσωτερικός πόνος. Να αναρωτιέσαι το «γιατί να είμαι έτσι, γιατί σε εμένα να τύχει;». Να φοβάσαι μην πέσει πάλι η διάθεσή σου. Μεγάλος ο εσωτερικός πόλεμος με την κατάθλιψη. Θέλει να είμαι έξω για να μην σκέφτομαι. Έξω πάλι αρχίζουν οι συγκρίσεις με τους άλλους. Είναι χαρούμενοι, έχουν σχέσεις, παρέες έχουν βάλει μια πορεία στη ζωή τους. Ο ύπνος είναι φυγή. Πέφτω στο κρεβάτι να κοιμωηθώ για να μην αντιμετωπίσω την πραγματικότητα και την κατάθλιψη. Θέλω να «φύγω» να δω όνειρα. Δε με γεμίζει η πραγματικότητα. Όταν είμαι στα κάτω μου αυτά. Και όσο περνάνε τα χρόνια και μεγαλώνω είναι όλο και πιο δύσκολο γιατί μένω μόνος. Αλλίως στα 20 σου και αλλιώς στα 40 παρα κάτι σου…….