Originally Posted by
Nikoss12
Συγγνώμη αν έχετε ξαναδεί αυτήν την ερώτηση αλλά δε καλύφθηκα πλήρως με τις εξίσου ερωτήσεις που υπάρχουν. Είμαι 21 χρονών πρώτα απ´όλα και πριν 1 μήνα περίπου με είχε πιάσει ταχυπαλμία αχγώθηκα κράτησε για ώρες μετά κατέβηκαν οι παλμοί αφότου κοιμήθηκα. Τις επόμενες μέρες όμως άρχισα να το ξανα παθαίνω στα ξαφνικά για 1 μήνα φοβόμουν μην έχει κάτι η καρδιά μου η ένιωθα κουρασμένος ζαλιζόμουν μερικές φορές και έπαθα 3-4 κρίσεις πανικού μία μεγάλη και 3 μικρές ήπια αισθήματα δηλαδή αλλά το καταλάβαινα και ηρεμούσα. Τα ξεπέρασα μετά από 1 μήνα γιατί λέω δεν πάει άλλο στο μυαλό μου είναι μου μίλησαν και 1-2 με τις ίδιες εμπειρίες όλα καλά. Ξαφνικά εδώ και 2-3 μέρες άρχισα να αλλάζω από όσο πρόσεξα δεν έχω όρεξη για φαγητό, για σειρές ενώ τις έλιωνα πριν και νερό πολύ λίγο πίνω. Έβγαινα με τη παρέα μου και ένιωθα ότι δεν ήμουν εκεί νιώθω ότι δεν είμαι εγώ αυτές τις μέρες. Και χθες μου ήρθε η ιδέα αυτοκτονίας ενώ δεν μου λείπει τίποτα όλα τα έχω και φίλους και οικογένεια μόνο κοπέλα δεν έχω που μπορεί και να με έχει πάρει από κάτω λίγο τελευταία αλλά λέω στον εαυτό μου όλα καλά είνα.. Σηκώθηκα και δεν μπορούσα να το βγάλω από το μυαλό μου μου ερχόντουσαν εικόνες κακές σαν να τις έβγαζα επίτηδες και σκεφτόμου επίσης ότι σιγά δεν θα λείψω σε κανέναν και ότι σιγά τι νόημα έχει η ζωή. Δεν ξέρω έχω φοβηθεί λίγο και αν μπορέσετε να μου απαντήσετε αν έχετε ίδιες εμπειρίες θα με βοηθούσε. Ευχαριστώ πολύ.