Originally Posted by
Kostas_14
Ωχουυ τα γλυκούλια... Κοίτα είμαστε σχεδόν στην ίδια ηλικία. Το καλύτερο που προτείνω, είναι να εξοικειωθείς καλύτερα με το περιβάλλον της δουλειάς. Μπορεί πράγματι να έχεις παρεξηγήσει τις προθέσεις του και απλά να είναι ευγενικός. Είναι το πιο συχνό λάθος που κάνουμε, που έχουμε μπερδέψει την ευγένεια, με το φλερτ.
Ναι, είναι περίεργο να του προτείνεις έτσι στο ξεκάρφωτο όπως είπε ο Αργύρης, να πάτε για καφέ. Μπορείτε όμως, να κανονίσετε να πάτε για κανένα ποτό, με τα παιδιά από την δουλειά, σαν παρέα δηλαδή. Σίγουρα θα έχεις κάνει κάποιες φιλίες από την δουλειά, δεν είναι κακό να του προτείνετε να έρθει και εκείνος. Εκεί θα δεις τις προθέσεις του.
Τώρα αντιλαμβάνομαι όμως, πως έχεις και θέμα με το πως να γίνεις ελκυστική. Κομπλάρεις δηλαδή στη θέα του φλερτ. Χμ, αυτό διορθώνεται πιστεύω. Κοίτα δεν ξέρω πολλά, στο πως να γίνει μια γυναίκα ελκυστική στον άντρα, ξέρω το αντίθετο, φαντάζομαι όμως, πως και στις δυο περιπτώσεις, αυτό που έχει σημασία είναι η γλώσσα του σώματος.
Το αμήχανο χαμόγελο, τα σταυρωτά χέρια που κινούνται και εκείνα αμήχανα, το μαλλί που συνήθως το βάζετε πίσω από τον αυχένα σας, ε υποδηλώνουν φλερτ. Τουλάχιστον όταν τα βλέπω αυτά σε μια κοπέλα, αυτό αναγνωρίζω. Όπως και άλλα βέβαια.
Να τον κοιτάς στα μάτια και γενικά να είσαι χαλαρή. Μην έχεις άγχος αν "του αρέσω ή όχι". Μπορεί και να έχει ήδη σχέση, μπορεί να έχεις παρεξηγήσει τις προθέσεις του, μπορεί να μην ψάχνεται για σχέση αυτό τον καιρό. Το καλύτερο είναι να βγείτε παρέα με τα παιδιά από την δουλειά. Θα το πάρεις πολύυυυυ χαλαρά το θέμα, δεν θα πιέζεις γενικά τις καταστάσεις, γιατί πολλές γυναίκες το κάνετε αυτό. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει και θα το καταλάβετε και οι δυο.
Όμως για να πάω και στην πλευρά του άντρα. Εντάξει σίγουρα δεν τον ξέρω τον τυπά, απλά αν μας αρέσει μια κοπέλα, εκ των πραγμάτων την πλησιάζουμε. Από αυτά που μας είπες, τον κόβω και εκείνο ολίγο άπειρο, δεν ξέρω, απλά το λέω. Η πολύ ευγένεια σίγουρα είναι και ένα μέρος της δουλειάς, το άλλο μέρος είναι και η αμηχανία. Ο πολύ πολύ ευγενικός άνθρωπος, συνήθως είναι αμήχανος με τους γύρω του.