μεγαλο προβλημα στο να ολοκληρωσω, ασεξουαλ η λεσβια;
Γεια σας ,ειναι η πρωτη φορα που αποφασιζω να μοιραστω με καποιον το προβλημα μου,το οποιο ειναι οτι δυσκολευομαι παρα πολυ να ολοκληρωσω και εχω την αισθηση οτι δεν μου αρεσει το σεξ.
Ειμαι 21 και την πρωτη μου σεξουαλικη επαφη την ειχα στα 17 με το τοτε αγορι μου.Με ελκυε αρκετα ερωτικα και ετσι αποφασισα να προχωρησω μαζι του,ωστοσο μολις ηρθε η στιγμη δεν ημουν ιδιαιτερα ετοιμη αφου εκλαιγα και πονουσα υπερβολικα. Την δευτερη φορα με το συγκεκριμενο πονεσα λιγοτερο ,ωστοσο δεν καταλαβα και πολλα, τελειωσε γρηγορα και μου αφησε μια αδιαφορη αισθηση, ουτε μου αρεσε ,ουτε δεν μου αρεσε. Τριτη φορα δεν υπηρξε αφου ο συγκεκριμενος με παρατησε και μετα απο λιγους μηνες εκανα σχεση με ενα παιδι το οποιο δεν ειχε ολοκληρωσει ποτε, και εγω του απεκρυψα οτι το ειχα ξανακανει 2 φορες, στην ουσια ομως και εγω ενιωθα οτι δεν ειχα ολοκληρωσει, εφοσον ακομα δεν ειχα ιδεα πανω στο θεμα και ημουν απειρη. Με το παιδι αυτο αργησαμε αρκετα να προσπαθησουμε να ολοκληρωσουμε και λεω προσπαθησουμε γιατι τελικα δεν το καναμε ποτε και ας τα ειχαμε χρονια. Στις αρχες δεν γινοταν πρακτικα να προχωρησουμε καθως επρεπε να κανει μια επεμβαση πρωτα,την οποια εκανε μετα απο 2 χρονια. Μετα εγω φοβομουν μην καταλαβει πως του ειπα ψεμματα και οταν ξεπερασα και αυτο το θεμα, δεν τα καταφεραμε γιατι μου ελεγε πως δεν τον αφηνα να "μπει" και εγω πιστευα οτι εφταιγε αυτος που ηταν απειρος και οχι εγω, εφοσον τον προηγουμενο τον ειχα "αφησει" να μπει. Τελικα με τον συγκεκριμενο χωρισαμε πριν κατι μηνες και τωρα βγαινω με εναν αλλον. Με το παιδι αυτο εγιναν καποιες φασεις και πραγματικα με αναβαν παρα πολυ αυτα που εκανε, τα οποια ηταν ολα πρωτογνωρα, οταν ομως πηγε να προχωρησει παρακατω εγω "κλειδωσα". Δεν ηθελα καθολου να προχωρησω, δεν μου αρεσε που μου εβαζε το χερι του εκει, και με τα πολλα απλα τον αφησα τελικα να βαλει δαχτυλο ωστοσο δεν μου αρεσε και το εκανα λιγο με το ζορι.Οταν δε προσπαθησε να "μπει" μου ειπε οτι ειμαι παρα πολυ στενη και εγω ενιωσα τρομερα ασχημα και φοβηθηκα μην καταλαβει οτι ειμαι τελειως απειρη και τραβηχτηκα αμεσως. Την επομενη μερα ειχα αιμα, ενω η περιοδος μου κανονικα θα ερχοταν μετα απο 1 εβδομαδα. Αιμα δεν ειχα βγαλει καθολου με το πρωτο μου αγορι, και αναρωτιεμαι αν εσπασε τωρα ο υμενας μου με τα δαχτυλα του η αν με τραυματισε ελαφρα επειδη εχω κατι χρονια να ερθω σε επαφη. Δεν ξερω γιατι εχω τοσο μεγαλο προβλημα στο να ολοκληρωσω, και κυριως με προβληματιζει το γεγονος οτι δεν με ερεθιζει καθολου μα καθολου το δαχτυλο η το γλυψιμο στην περιοχη. Φοβαμαι πως ειμαι ασεξουαλ ,αν και οταν με φιλουσε και με αγγιζε με αναβε, απλως οταν εκανε παραπανω κινησεις μαζευομουν.(μαζι του εχω βγει 3 φορες μονο) Σκεφτομαι να παω σε γυναικολογο να του πω την κατασταση και να μου εξηγησει αν υπαρχει καποιο σοβαροτερο προβλημα . Τελος γκουγκλαρα το προβλημα μου και ειδα οτι πρεπει να ψαξω αν ειμαι λεσβια. Γενικα δεν εχω δει ποτε φιλη μου η κοπελα ερωτικα ουτε με εχω σκεφτει στο κρεβατι με γυναικα. Αυτο που κανω ειναι να παρατηρω τις κοπελες και να σκεφτομαι απο μεσα μου "πολυ ωραια ειναι αυτη", ενω για αντρα θα το πω πολυ σπανια. Η κατασταση ειναι κωμικοτραγικη ελπιζω να δωσετε σοβαρες απαντησεις γιατι πραγματικα νομιζω οτι ειμαι "προβληματικη" και να μην με τρολαρετε ασυστολα απο κατω :P ευχαριστω και συγνωμη για το μπερδεμενο κειμενο