Δυστυχως ειτε θελουμε ειτε δεν θελουμε να το παραδεχτουμε τουλαχιστον απο τη δικη μου πλευρα οντας ψυχωτικος επισημα απο την ηλικια των 20 ετων η μοναξια ειναι ενα συναισθημα που σε ακολουθει διακαως αν εχεις αυτη την ασθενεια πιο αποδεχτο ειναι να ειναι κανεις ομοφυλοφιλος και δεν τους κατακρινω δικαιωμα τους παρα να ειναι καποιος ασθενης με σχιζοφρενεια.Την ιδια μοναξια και χειροτερη νιωθουν και οι εξαρτημενοι απο ουσιες αλλα αυτο ειναι αλλο κεφαλαιο.Βλεπω σε σαιτ κοινωνικης δικτυωσης παλιους συμμαθητες μου απο σχολειο απο τοσα περιβαλλοντα που εχω γνωρισει και απο στρατο ακομα και ολοι αυτοι εχουν κρατησει επαφη μεταξυ τους και εγω ειμαι στη μοναξια λες και ειμαι κανενας εγκληματιας ή φταιω εγω που αρρωστησα που μπορει να συμβει στον οποιοδηποτε.Ακομα και οι εγκληματιες εχουν ομορφες συντροφους διπλα τους,λεφτα πολλα,ακριβα αμαξια παρολα τα κακα που εχουν κανει και γω τιποτα απο αυτα καμια κοπελα δεν με θελει και δε ειμαι ουτε θεωρητικα ασχημος, ουτε χοντρος, ουτε κοντος και παρολα ταυτα καμια δεν με θελει οχι μονο εμενα αλλα πιστευω και ενα μεγαλο κομματι ψυχωτικων καταληγουν μονοι τους και οταν αποβιωσουν τα συγγενικα τους στενα προσωπα καταληγουν να μενουν σε ξενωνες για ψυχικα πασχοντες.Δυστυχως αυτη η μοναξια με εχει τσακισει ακομα και φιλες και φιλοι του αδελφακι μου δεν θελω να πω το φυλο για λογους ιδιωτικωτητας και που με εχει φερει σε επαφη το αδελφακι μου ακομα και αυτοι με αγνουν και ουτε που μου μιλανε και δεν φερομαι ασχημα σε κανεναν.Τεσπα το ανοιξα να ξαλαφρωσω λιγακι μιας και ειναι γιορτες και στις γιορτες ενισχυεται το αισθημα τς μοναξιας ειδκα οταν βλεπεις τους τριγυρω σου που ηξερες νασε αγνοουν και να εχουν κρατησει επαφη μεταξυ τους.Αν θελει μπορει να γραψει και αλλος ψυχωτικος και μη αν βιωνει μοναξια