Τι να υποθέσω τώρα; Θέμα με φίλο...
Δεν είχε συμβεί κάτι ερωτικό ,πέρα από λίγο χαζοφλερτ μερικές φορές . Εκείνος δεν έχει γενικά καθόλου αυτοπεποίθηση και είναι υπερβολικά ντροπαλος.
Έβλεπα πως δεν παιζόταν τίποτα παραπάνω μεταξύ μας και έτσι τα έφτιαξα με ένα παιδί για διάστημα ενός μήνα. Από τότε που το έμαθε ο φίλος μου ήταν μες στα μούτρα, δεν απαντούσε σε μηνύματα, ήθελε να ξέρει τι κάνω με τον γκόμενο μου και ενώ του έλεγα πως δεν καίγομαι ιδιαίτερα για τον γκόμενο και τον ψιλοφλερταρα πάλι δεν γινόταν τίποτα. Μετά χώρισα με τον γκόμενο μου (δεν ψηνομουν και το εληξα) και αυτός συνέχισε να με ρωτάει αν μιλάμε ακόμα,αν τον ξαναείδα και τέτοια. Κατά καιρούς κρατάει μούτρα και αν σταματήσω να ασχολούμαι μαζί του στέλνει ότι χάθηκα και μόλις βρισκόμαστε ρωτάει τι έκανα, που πήγαινα κλπ και την τελευταία φορά έψαξε και το κινητό μου. Ρωτούσε επίμονα αν έχω γκόμενο και παρόλο που έλεγα όχι έλεγε ότι του το κρύβω.
Εν τω μεταξύ εδώ και λίγο καιρό έχει κοπέλα.
Αποφάσισα να τον φλερτάρω και έβλεπα ότι τσιμπάει. Ρωτούσα για την κοπέλα του να κόψω κίνηση και από ότι βλέπω δεν τον καίει ιδιαίτερα.
Τι να κάνω; Δεν θέλω να ξεκοψω, γιατί ήδη έχω μείνει χωρίς καθόλου φιλους και είναι το μόνο άτομο που εκτιμώ αυτή τη στιγμή. Όμως τελευταία έχει αλλάξει πολύ η συμπεριφορά του,ακόμα και το ύφος του, έχει μια νευρικότητα κάθε φορά και ρωτάει επίμονα για τα προσωπικά μου.