Originally Posted by
Vertone
Καλησπέρα σε όλους, όπως γράφω στον τίτλο άλλο ένα post για στρατό και θητεία. Λοιπόν βρίσκομαι στην θέση όπου μόλις τελειώσε η αναβολή μου και περιμένω να μου έρθει το χαρτί να παρουσιαστώ, το πρόβλημα μου είναι αρκετά απλό θα έλεγα δεν έχω απολύτως κανένα θέμα να πάω στρατό απλά δεν μπορώ λόγο του ότι και οι δύο μου γονείς είναι άνεργοι μόνο εγώ δουλεύω. Πήγα να ρωτήσω στο Ρουφ και τους εξήγησα το πρόβλημα αλλά ουσιαστικά μου είπαν δεν γίνεται κάτι μόνο να με φέρουν πιο κοντά στο σπίτι το οποίο δεν μου λέει και κάτι. Στο παρελθόν συγκεκριμένα το 2015 έως το 2017 είχα περάσει κατάθλιψη και κρίσεις πανικού όπου επερνα μερικά φάρμακα από ιδιωτικό ψυχίατρο και πήγαινα για εναν χρόνο περίπου σε ψυχολόγο πάλι ιδιωτικό. Όσο πλησιάζουν οι μέρες νιώθω όλο και περισσότεροι πίεση την πρωτοχρονιά που δεν δούλευα συγκεκριμένα με έπιασε μια κρίση πανικού σε σημείο που νόμιζα ότι θα πεθάνω και το σκεπτικό να ξανά περάσω πάλι τα ίδια πράγματικα με έχει τρελάνει φοβάμαι αμα πάω στρατό οι δικοί μου δεν θα τα βγάλουν πέρα μόνοι τους και όταν πέρασα το δικό μου πρόβλημα ήταν εκεί για μένα μόνο οι σκέψει να τους δω να υποφέρουν δεν ξέρω δεν μπορώ να περιγράψω πως αισθάνομαι, απλά έχω φτάσει σε μια αδιέξοδο και χρειάζομαι βοήθεια.