Originally Posted by
Unicorn80
Καλη χρονια παιδια, με υγεια σωματικη και ψυχικη!
Κανω lurking στο φορουμ αρκετο καιρο αλλα δεν έκανα εγγραφη γιατι διαβαζα τα ποσταρισματα και ηταν αρκετα για να παιρνω δυναμη! :-)
Αλλα τελευταια εχω πεσει αρκετα και πηρα το θαρρος να εγγραφω. Για να μην κουραζω, ειμαι αρκετα αγχωδης ανησυχω για το οτιδηποτε αλλα μεχρι πριν τρια χρονια το ελεγχα καπως με χομπι, εξοδους κλπ. Στο μεσοδιαστημα αρρωστησε ο πατερας μου με ανοια και επειδη καθομαι στο σπιτι των γονιων λογω οικονομικης καταστασης επρεπε να τον βλεπω να λιωνει και τη μανα μου να παιδευεται. Οταν πεθανε ενιωσα ανακουφιση που ξεκουραστηκε και αυτος και εκεινη αλλα τιποτε αλλο(δεν ηταν ζεστος μπαμπας ή συζυγος). Μετα απο αυτο επρεπε εγω πλεον να επωμειστω τα βαρη του σπιτιου γιατι η μανα ειναι ηλικιωμενη. Προεκυψαν λοιπον δικαστηρια για κληρονομιες, θεματα με ΙΚΑ κλπ που τα ειχε ανοιξει ο μακαριτης και τα ξεχασε. Μετα απεραντο αγχος επειδη για ενα χρονο ημουν απληρωτη στη δουλεια, μετα μια ωραιοτατη ΛΦΠ (λαρυγγοοισοφαγικη παλινδρομηση) που με αφησε με μια μονιμη φαρυγγιτιδα ακομη και με ενα καρο φαρμακα. Επισης με βασανιζει μια υπερακουσια...
Φετος ειχα παλι δικαστηρια και κληρονομικα που δεν τελειωσαν.... Στη δουλεια επιτελους πληρωθηκα αλλα πλεον εχω παγωσει γενικως... Οποτε ερχονται και τα φετινα Χριστουγεννα και ξυπνω μια ωραια πρωια εξουθενωμενη, να μην νοιωθω καλα και γενικως θλιμμενη. Δυναμη να μιλησω δεν εχω και πριν μερικες μερες με επιασαν τα κλαματα...τα εβλεπα ολα μαυρα.... Το αγχος στα υψη με παλμους, κοπωση και στεγνο στομα, ανορεξια, ο λαιμος χειροτερεψε, νομιζω οτι θα πεθανω απο καποια αρρωστια, θλιψη και ματαιοτητα και μονο ο υπνος με λυτρωνει. Ο γιατρος μου μου εγραψε ενα ηπιο αγχολυτικο και μελατονινη για τον υπνο (κοιμαμαι χαλια τον τελευταιο μηνα). Ολα οσα μαζευω τρια χρονια βγαινουν τωρα?
Σημειωτεον εκανα εξετασεις το καλοκαιρι και ημουν σαν μωρο εκτος απο χαμηλο σιδερο και βιταμινη D οποτε και πηρα συμπληρωμα. Ο θυρεοειδης οκ. Γαστροσκοπηση για την ΛΦΠ και δεν εδειξε παθολογικα ευρηματα. Εκανα καλα σαν αρχη να παρω το φαρμακο και νομιζετε οτι μπορω να το παλεψω ή πρεπει να αρχισω να επισκεπτομαι γιατρους και ψυχολογους? Ειμαι 38 btw
Να προσθεσω οτι τα συμπτωματα γινονται πιο ηπια το βραδυ (κορτιζολη?)
Σας ευχαριστω πολυ!! :-)