Originally Posted by
Lolita
Γενικότερα στην αρχή της σχέσης μας τα πράγματα ήταν δύσκολα. Αρχικά ήμασταν στην ίδια πόλη, εγώ όμως ήμουν ήδη σε σχέση τότε και αυτό ζόριζε πολύ την όλη κατάσταση και κατά συνέπεια και αυτή ζορίστηκε και ανέχτηκε πολλά. Αυτό το αναγνωρίζω.Όπως και εγώ με τη σειρά μου βέβαια έχω κάνει υποχωρήσεις σε κάποια πράγματα. Παρόλα αυτά όμως δεν έβγαζε νεύρα, δεν μου είχε μιλήσει ποτέ άσχημα. Αφού χώρισα με την τότε κοπέλα μου και συνεχίστηκε το μεταξύ μας, 3 μήνες μετά έφυγε σε άλλη πόλη. Μετά από λίγο καιρό την ακολούθησα επειδή όμως δεν ήμουν έτοιμη για κάτι τέτοιο και δεν ήμουν καλά εκει, δεν έκατσα πολύ και επέστρεψα στην πόλη μου. Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε. Και ουσιαστικά όλα αυτά τα νεύρα που είχε αρχίσει να βγάζει απέναντι μου ήταν όταν ήμουν στην πολη που είχε πάει. Καυγάδες ειρωνείες, όχι πάντα εννοείται αλλά συχνά. Απλώς και μένα αυτό που με ενοχλεί είναι ότι το κάνει μόνο σε μένα. Σε άλλους δηλαδή φιλτράρει αυτό που θέλει να πει σε μένα όμως απλά το πετάει. Και το θέμα είναι ότι συγκρίνω. Συγκρίνω το τότε με το τώρα. Και δεν έχει καμία σχέση.