Η ιστορία έχει ως εξής. Γνωρισα μια κοπελιά μεγαλύτερη μου κατά 5 χρονια . Στην αρχή απλά μιλάγαμε όποτε την έβλεπα σε ένα γραφείο που επισκέπτομαι εβδομαδιαίως. Η συζήτηση γενικά πολύ καλή(μιλούσαμε και με μέσω ιντερνετ). Με τον καιρό ένιωσα μια έλξη. Με τα πολλά να μην τα πολύλογω βγήκαμε μια φορά περάσαμε πολύ όμορφα όπως είπε και η ίδια από μόνη της. Μετά από μια βδομαδα ξαναβγαινουμε. Κανω κίνηση να την φιλήσω και έκανε πίσω.Δεν έδωσα πολύ σημασία για να συνεχιστεί η βραδιά όμορφα χωρίς να είμαστε αβολα!Όταν την συνοδεψα στο σπίτι με αγκάλιασε και με φίλησε πολύ παθιασμένα μπορώ να πω.Μετα απο λίγες μέρες της τηλεφώνησα θέλοντας να κανονίσω την επόμενη μας συνάντηση. Στο τηλέφωνο μου είπε να ξεχάσω αυτό που έγινε,και ενω δέχθηκε να βρεθούμε από κοντά για να μου εξήγηση γιατί,δεν βρεθήκαμε ποτέ γιατι εν τελη το απέφευγε!Συνεχίζω και την συναντώ εβδομαδιαίως στο γραφείο που δουλεύει (εγώ πάω εκεί ως πελάτης) Και η συμπεριφορά της είναι πολύ καλή.Δηλαδη μου κάνει πειράγματα,με αγγίζει κτλ. Δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει και θα ήθελα την γνώμη σας μιας και για κάποιο λόγο μ'αρέσει πολύ αυτή η κοπέλα και δεν θέλω να το εγκαταλείψω.Πλεον έχω κόψει εποικηνωνια μέσω ίντερνετ,δεν θέλω να την πιέσω αλλά θέλω να μάθω τη σκεφτετε.