Originally Posted by
maestros2019
Είμαι 33 χρόνων κι εκείνη 29 χρόνων, είμαστε μαζί 1 χρόνο και δύο μήνες, έπειτα από 6 μήνες νοικιασαμε σπίτι, το Νοέμβριο βαφτίσαμε μαζί ένα παιδάκι, τον Δεκέμβριο μπήκαμε σε διαδικασία παιδιού και κάναμε λίγες προσπάθειες αλλά δεν. Τον Ιανουάριο είχε ένα τραυματισμό κι χρειάστηκε να κάτσει στο κρεβάτι, ωστόσο της πρόσφερα τα πάντα, της πήγα κι ένα μικρό γατάκι για συντροφιά που έχει τρέλα, ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα δν ήμασταν τόσο καλά, φταίω κι γω που αδιαφορουσα αρκετές φορές. Ωστόσο τα πήγαινα αρκετά καλά με την οικογένεια της και εκείνη με την δική μου. Το ενοίκιο και τους λογαριασμούς του σπιτιού τους πληρώνω εγώ, μια μέρα είχαμε πολύ ένταση κι ήταν πολύ απόλυτη και σκληρή μαζί μου και με θύμωσε πάρα πολύ κι για πρώτη φορά της μίλησα άσχημα. Εκείνη μετά από αυτό την επόμενη μέρα μου ζήτησε χρόνο να ηρεμισουμε κι αν μπορώ να μένω στο πατρικό μου, γιατί δεν έχει που αλλού να μείνει. Ωστόσο χθες βράδυ έφυγε από την ζωή η πεθερά της κουμπαράς μας κι αναγκαστικά θ είμαστε στη κηδεία και μου ζήτησε να μην την ακουμπήσω καν, κι να την αφήσω είτε να κλαίει είτε οτιδήποτε. Γενικά σαν άνθρωπος είναι αρκετά ανασφαλής, κι δεν έχω δώσει κάποιο δικαίωμα. Εγώ θέλω να προσπαθήσω να λύσουμε το πρόβλημα κι να προχωρήσουμε, εκείνη όμως είναι σε μεγάλο βαθμό πως έχουμε τελειώσει. Τη Κυριακή είπαμε πως θα συζητήσουμε.