Δεν βλέπω βελτίωση στην ζωή μου
Καλησπέρα στο forum δεν ξέρω σε τι ενότητα μπορεί να ανήκουν όλα αυτά που θα γράψω:/ θα ήθελα να πω και εγώ τα προβλήματα μου γιατί δεν είναι ένα είναι πάρα πολλά:( πρώτο κ κυριότερο με κατακλύζουν σκέψεις αυτοκτονίας πραγματικά τέτοια άχρηστη ζωή που έχω δεν θέλω καν να υπάρχω δεν έχω φίλους,δεν έχω όρεξη να βγω από το σπίτι, η γονείς μου έχουν χωρίσει δεν μένουν μαζί κ γενικά η σχέση μου με τους γονείς μου αλλά κ με την αδερφή μου είναι απόμακρη, καλά για σχέση ούτε στα όνειρα μου, από ότι έχω καταλάβει σε μικρό ποσοστό μπορεί να έχω κατάθλιψη δεν είμαι σίγουρος , αρχίζω και χάνω την όρεξη μου σε χόμπι που είχα, δεν έχω όρεξη για τίποτα ολοι η μέρα μου περνάει μέσα στο σπίτι κλεισμένος χαζεύω στα social media κ ακούω μουσική,αγχωνωμε πάρα πολύ εύκολα, δεν έχω καθόλου αυτοπεποίθηση είμαι άσχημος, δεν μπορώ την πολυκοσμία δεν ξέρω γιατί αλλά ντρέπομαι πάρα πολύ όταν είμαι μέσα σε κόσμο, μερικές φόρες ξεσπάω σε κλάματα, δεν έχω πάει κ ούτε πρόκειται να πάω σε ψυχολόγο γιατί δεν πρόκειται να με βοηθήσει με τόσα προβλήματα που έχω (αν ήμουν Η/Υ θα ήμουν για πέταμα) και σαν να μην έφταναν όλα αυτά πρέπει να πάω στρατό την ερχόμενη Δευτέρα θα πρέπει να είμαι Έβρο ένα πράγμα που με κάνει να αισθάνομαι ακόμα πιο χάλια και αρχίζουν να γίνονται πιο έντονες η σκέψεις για αυτοκτονία, από συναισθήματα μόνο φόβο λύπη κ άγχος νιώθω... δεν μπορώ άλλο δεν έχω λόγο ύπαρξης η ζωή μου δεν πρόκειται να βελτιωθεί χρονία με την χρονιά γίνεται χειρότερη όλο και περισσότερα προβλήματα παρουσιάζονται απλά είμαι ένα βάρος/άχρηστος.... ζητώ συγνώμη για το μεγάλο κείμενο, είχα ξανά γράψει πριν κάτι μήνες σε αυτό το forum όπου με βοήθησαν κάποια μέλη αλλά και τα ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου ελπίζω να μην σας κούρασα απλά ήθελα να το γράψω αυτό το κείμενο σήμερα είμαστε αύριο δεν είμαστε..
Εστάλη από Mi A2 Lite στο E-Psychology.gr Mobile App