μου καθεται ολο στο λαιμο
παιδια θα ηθελα να σας ρωτησω...!! παιρνω διαφορα χαπια, καψουλες κτλ καποια ειναι φυτικα, καποια ειναι ομως χημικα... για κακη μου τυχη εχω εδω και ενα μηνα περιπου εχω θεμα με την καταποση του brintellix... το παιρνω και δεν μου κατεβαινει κατω αλλα μου μενει στον λαιμο! το νιωθω οτι εχω μια ενοχληση στο λαιμο... το εν λογο θεμα ξεκινησε τωρα τον τελευταιο μηνα... μου εχει σταθει 4 φορες εως τωρα στο λαιμο και με οσες προσπαθειες εκανα να το κατεβασω κατω ηταν ματαιες... δηλαδη πινω πολυ νερο, καποιες φορες τρωω και τροφη μηπως το παρασυρει και παει κατω... επειδη αυτο συνεχιζει να ειναι εκει, ο μονος τροπος με τον οποιο και φευγει τελικα ειναι αφου κανω ''αχαμνα''.... με προβληματιζει ιδιαιτερα και σκεφτομαι να το αναφερω στον γιατρο μου καθως το παθαινω μονο με το συγκεκριμενο σκευασμα... ειναι και λιγο μικρουλικο αλλα 1 χρονο τωρα δεν ειχα κανενα θεμα.. γιατι να εχω τωρα? εχω φτασει σε σημειο να το μασαω, να περιμενω δηθεν να μου περασει ο ερεθισμενος μου λαιμος αλλα παλι τα ιδια... αν και δεν πιστευω οτι θα υπαρξουν πολλοι ανθρωποι που να μου γραψουν οτι το εχουν παθει, παρολα αυτα θα ηθελα απαντησεις γιατι προβληματιζομαι αρκετα καθως το μασημα δεν ειναι ο σωστος τροπος για να κατεβασεις κατω ενα χαπι!