Καλησπέρα σας,
ζητώ την αποψή σας, τη κρίση σας, τη γνώμη σας!!!
Πριν 1,5 χρόνο έκανα σχέση με μια κοπέλα.Ξαφνικά.Απο το πουθενά.Όλα πήγαιναν μια χαρά.Περνάγαμε καλά.Βγαίναμε, γελάγαμε.Είμασταν πολλές ώρες μαζί.Από τη μεριά μου, ήμουνα λίγο κουραστικός, ζήλευα λίγο.Αλλά από την άλλη ποτέ δεν την άφησα μόνη, πάντα προσπαθούσα να έχει τα πάντα.Αλλά έδειχναν όλα καλά.Φέτος,λοιπόν το καλοκαίρι πέθανε ο παππούσ μου.Ήμουν σκατά.Την έπαιρνα τηλ. να μιλήσουμε και μου μίλαγε απότομα.Στενοχοριόμουνα τόσο που της έλεγα βλακείες του στιλ,έχεισ βρει άλλον, με ξέχασες κ.τ.λ.Διο μέρες λοιπον πριν πάμε διακοπες μου είπε οτι σκέφτεται να χωρίσουμε.Τη παρακάλεσα να πάμε για να ξαναφτιάξουν όλα.Πήγαμε και μετά από δύο μέρες (μετά από κάποια σημάδια) τη ψάρωσα και μου είπε ότι μίλαγε μ ενα φίλο της στο κινητό συνέχεια. Τη συγχώρεσα.Πάλι μετα σαν να μην είχε γίνει τπτ.Μετά από τις διακοπές προσπαθούσα να τα ξανβρούμε αλλα αυτή τίποτα.Βγαίναμε αλλα μεχρι εκεί.Μου έλεγε πως με βλέπει φιλικα.Χάνομαι για δύο εβδομάδες και βρήκε μια δικαιολογιία και ξανα άρχισε η επαφή.Επίσης, ακόμα και τώρα έχουμε επικοινωνία και όταν βγαίνουμε έξω και κοιταω επίτηδες άλλες νευριάζει.Επίσης, της ςείπα ότι θα φιλοξενήσω την πρών μου (πριν τη τωρινή πρώην) και αν είναι εύκολο να με φιλοξενήσει.Είπε ναι, και έδειξε δείγματα ζήλιας.Γιατι?αφου με βλέπει σα φίλο? Επίσης κα΄θε φορά που της λέω ότι δεν θέλω να ξαναβρεθούμε μου απαντά ότι δική μου επιλογή είναι και ότι αυτή θέλει να βρισκόμαστε.Ενώ, στην αρχή του χωρισμου είχε κατεβάσει τη φωτο μου απο το σπίτι της τώρα την έχει ανεβάσει πάλι.Δε ξέρω θα τρελλαθώ.Όταν της λέω ότι την αγαπώ ακόμα (μετα απο 4 μήνες Χωρισμου) μου λέει οτι δεν με βλέπει ερωτικά αλλά όταν βλέπει ότι πάω να προχωρήσω έρχετε και μου δημιουργεί πάλι τα συναισθήμτα.Ξέρει οτι, ότι και να γίνει 2 μέρες να κάτσει μαζί μου μ έχει τουμπάρει.Δε ξέρω αλήθεια τι γίνετε.
*Αιτια χωρισμου:μου είπε ότι τη κούρασα