Ομοφυλοφιλια και εκκλησια
Ειμαι 20 και εχω καταλαβει πλεον οτι ειμαι γκει. Αρχικα δεν με ενοιαζε το ειχα αποδεχτει πλεον ομως τα πραγματα εχουν αλλαξει. Ακουω παρα πολλους να λενε ασχημα πραγματα για την ομοφυλογιλια και εχω επηρεαστει παρα πολυ και τα εχω βαλει με τον εαυτο μου που ειναι γκει. Δεν τοχω πει σε κανεναν ουτε και στην ψυχολογο μου. Επισης εχω τρομοκρατηθει με αυτα που λεει η εκκλησια οτι ειναι μεγαλη αμαρτια και φοβαμαι οτι ειναι μια τιμωρια προς εμενα απο τον Θεο που ειμαι γκει(πολλοι το εχουν πει αυτο). Επισης φοβαμαι οτι θα τιμωρηθω επιπλεον απτον Θεο αν προβω σε καποια ερωτικη επαφη με αγορι(κατι που θελω να κανω αλλα δεν το κανω γιατι φοβαμαι) γιατι αυτο αναφερεται στην αγια γραφη. Μια φορα που το εκανα με αγορι μετα απο 1 βδομαδα επαθα καταθλιψη και απεκτησα ψυχολογικα προβληματα(αγχος) πραγμα που το αποδιδω ως τιμωρια απτον Θεο επειδη εκανα ομοφυλοφιλικο σεξ. Απο τοτε φοβαμαι να ξανακανω κατι και η σεξουαλικη μου ζωη περιοριζεται μονο στον αυνανισμο. Επισης μετα τον οργασμο οταν αυνανιζομαι μου περναει τελειως το παθος που ειχα πριν τελειωσω. Δεν ξερω εχω προσπαθησει αναγκαστικα να δω ερωτικα μια γυναικα αλλα δυστηχως δεν μου βγαινει.