Καρδιά η Άγχος; Γνώμη για σπινθηρογράφημα.
Καλησπέρα παιδιά. Ειμαι 23 στα 24 και τον τελευταίο καιρο εχω πολλα συμπτώματα με την καρδιά.. εχω σχεδόν τα πάντα απο συμπτώματα πχ ταχυκαρδίες, μούδιασμα αριστερά στο σαγονι, τσιμπήματα,έκτακτες,πόνους ,σπασμούς στο στήθος κ.α. Πριν απο ενα μηνα περίπου πηγα στον καρδιολόγο και έκανα όλες τις εξετάσεις που έπρεπε (καρδιογράφημα,τεστ κόπωσης,τριπλεξ) και κάποια αλλα που μου εκανε εκει. Τωρα περιμένω και τις ειδικές αιματολογικές που μου έγραψε για να τελειώσω. Το θέμα ειναι οτι ηρέμησα για 3 μερες το πολυ και μετα ήρθαν παλι τα συμπτώματα. Διάβασα πρόσφατα ενα άρθρο οτι οι σπασμοί μπορεί να ειναι απο τις στεφανιαίες αρτηρίες και μπορεί να προκαλέσει έμφραγμα. Νιώθω και έκτακτες αλλα αυτο ειναι διαφορετικό σαν να τρέχει η καρδιά ειναι η ένας απλός σπασμός και μετα απο αυτο ειμαι ανυσιχος!! Μηπως οι εξετάσεις δεν ήταν αρκετές; Διάβασα για μια εξέταση το σπινθηρογράφημα που δείχνει αν όντως πάσχεις απο στεφανιαία νόσο και μου εχει μπει στο μυαλό αν πρέπει να την κανω. Πραγματικά κάθε μερα νιώθω οτι εχω θέμα στην καρδιά και τα συμπτώματα δεν με αφήνουν. Εχω παει και στα έκτακτα του νοσοκομείου και έκανα αιματολογικές ακτίνα θώρακα και καρδιογράφημα και εκει μου είπαν δεν εχω κατι. Ποια ειναι η γνώμη σας; Να παω να ζητήσω σπινθηρογράφημα η όχι; Ολοι οι γιατροι στα νοσοκομεία αλλα και ο δικός μου το αποδίδουν σε άγχος όλο αυτο και σε κρίσεις πανικού. Οι εξετάσεις που έκανα διάβασα και μου είπαν οτι μπορεί να βγαίνουν καλές αλλα μπορεί όντως να υπάρχει πρόβλημα. Τι να κανω;